Winkiel Napisano 15 Maj 2012 Napisano 15 Maj 2012 (edytowane) Pojedziecie po mnie na Maxa. Ale co mi tam. Przedstawiam projekt na który miałem 3 dni, z czego dwa poświęciłem na organizację komunii mojego syna :D. Modelowanie, teksturowanie, oświetlanie + dokumentacja techniczna zrobiona w jeden dzień. Ekipa na budowie na wszystko czekała bo poprzedni projektant wycofał się z umowy :D. Wszystko się udało (z małymi zmianami już bez wizualizacji) i projekt jest w realizacji. Zdaje sobie sprawę z masy niedociągnięć ale wszystkie komentarze mile widziane. By winkiel75 at 2012-05-07 Edytowane 15 Maj 2012 przez Winkiel
shadowsexpe Napisano 15 Maj 2012 Napisano 15 Maj 2012 Za co by cie tu zjechac ? ;) No jak na cios co raczyło powstac w ciagu jednego dnia to trudna jest objechac i czepiac sie autora moze z wyjatkiem schodów one do czegos służa czy to tylko ozdoba bo optycznie wyglada na to ze nie sa szersze od krzesełka które użyłeś tendy da sie cos przetransportowac na góre czy tak nie za bardzo otwóru w stropie nie czepiam sie bo to zapewne wynik pospiechu. Ogólnie projekt oki moze jak dla mnie za jednolity kolorystycznie i brakuje mi jakis kontrastów ta czerń jakos tonie w tych beżach ale klient nasz pan ;)
Winkiel Napisano 15 Maj 2012 Autor Napisano 15 Maj 2012 hehe schody stan zastany :), w sumie to chyba o to im poszło z poprzednikiem bo teraz wszystko trzeba windą zewnętrzną wciągać na górę :). A na górze dwie sypialnie i łazienka.
lukasjogabonito Napisano 15 Maj 2012 Napisano 15 Maj 2012 Jak na jeden dzień nie jest źle. Tym bardziej, że rysunki jeszcze ogarnąłeś. Wnętrze opuszczone ale tak to bywa po jednodniowej wizce;)
Winkiel Napisano 15 Maj 2012 Autor Napisano 15 Maj 2012 Dziękuję za komentarze, Co do kolorystyki to w sumie moje wybory. Od klienta dostałem wytyczne, że ma być jasno i niezagracone + dokładny opis funkcji, jaką ma pełnić wnętrze. Lubię takie wnętrza i jak są zamieszkane robią dobre tło dla życia.
Winkiel Napisano 15 Maj 2012 Autor Napisano 15 Maj 2012 Co do dokumentacji technicznej to tyle samo niedociągnięć w niej co w wizualizacjach, ale czego nie było, to dopowiedziałem i dorysowałem na ścianach :)
shadowsexpe Napisano 15 Maj 2012 Napisano 15 Maj 2012 Czyli tak zwany standard kiedy sie robi po kims i na wczoraj , Wazne ze klient nie szukał trzeciego architekta ;) co do renderu mała uwaga wsadź materiał podłogi jako overridemtl to cinie bedzie paskudził swoim kolorem bieli na scianach i sufitach ;)
dwamartini Napisano 17 Maj 2012 Napisano 17 Maj 2012 Bardzo fajny koncept. Może brakuje kilku książek na półkach...ale ogólnie - FAJNE!:) Czy ktoś mi zdradzi producenta lampy nad stołem? Myślałem, że to TOM DIXON ale chyba nie...
Winkiel Napisano 19 Maj 2012 Autor Napisano 19 Maj 2012 Dzięki dwamartini, Lampy http://www.ctolighting.co.uk/
Zbychowaty Napisano 21 Maj 2012 Napisano 21 Maj 2012 Całkiem wporzo. Przeszkadza mi tylko ta półka pod tv. ;)
Winkiel Napisano 21 Maj 2012 Autor Napisano 21 Maj 2012 Całkiem wporzo. Przeszkadza mi tylko ta półka pod tv. ;) No tak, pierwszy pomysł jaki mi przyszedł do głowy.
dzes Napisano 29 Listopad 2014 Napisano 29 Listopad 2014 (edytowane) bardzo fajnie, lekko, mam pytanka 1.czym oswietlane? z zewnatrz czy tylko wewnetrzym punktowym swiatlem? 2.material cegiel na scianie ? vraydispacement ? i czym barwione na bialo ? 3. fajny , czysty material schodow. coz to za material? i w ogole co to za producent schodow? Edytowane 11 Grudzień 2014 przez dzes
biszkopte Napisano 3 Grudzień 2014 Napisano 3 Grudzień 2014 spokoloko:) gratulacje z speeda :)hehe mam nadzieje że konkretnie go skasowałeś za czas (klienta :) )
Pleszer Napisano 5 Marzec 2015 Napisano 5 Marzec 2015 Zabawne są te pomniejszone, sklonowane roślinki w gablocie :D mają czym oddychać ? i trochę mnie niepokoją kadry, mam wrażenie jak bym patrzył na zupełnie dowolne miejsca we wnętrzu, w dodatku na klęczkach. :)
irrekk Napisano 11 Marzec 2015 Napisano 11 Marzec 2015 Bardzo ładne, estetyczne wnętrze. Takie w moim stylu.
Rekomendowane odpowiedzi