odnetniN Napisano 18 Maj 2012 Napisano 18 Maj 2012 (edytowane) Witam wszystkich chcialbym sie pochwalic praca ktora skonczylem xD z czego jestem zadowolony bo rzadko mi sie to zdarza. Mam nadzieje ze praca sie spodoba: Edit: Jako ze nie moglem sie zdecydowac ktora wersje umiescic to wrzucam tez druga sami ocencie ktora lepsza: pzdr. Edytowane 18 Maj 2012 przez odnetniN
Mariusz Kornatka Napisano 19 Maj 2012 Napisano 19 Maj 2012 Hej! Druga wersja zdecydowanie lepsza. Ogólnie fajnie. Dalej przystaję przy tym co mówiłem Ci o blikach na ramionach i podbródku ;) Włosy trochę przegiołęś na klacie :P pozdro600
Smoku Napisano 19 Maj 2012 Napisano 19 Maj 2012 Widać, że włosy na klacie domaziane w 2d, shader skóry, też do mnie nie przemawia realistycznie. Ale gratki ukończenia. Sam wiem jak to trudno coś skończyć :D Pozdr
indian Napisano 19 Maj 2012 Napisano 19 Maj 2012 wywal te włosy , pobaw się postprodukcją i będzie to wyglądało lepiej wg mnie :) salut.
blinq Napisano 19 Maj 2012 Napisano 19 Maj 2012 Fajnie fajnie. Te włosy na klacie mi przeszkadzają i coś się dziwnego dzieje na podbródku i czubku nosa. Ale ogólnie bardzo fajnie :)
odnetniN Napisano 19 Maj 2012 Autor Napisano 19 Maj 2012 Wielkie dzieki panowie za komentarze. Mariusz: troche zmniejszylem xD Smoku/Blinq/Indian:Wiem ze do relaistycznej skory jeszcze daleko, dodatkowo chcialem sprawdzic ile moge wyciagnac na czystym renderze z paroma passami bez malowania czegolwiek w 2d.Drugi render rozni sie tylko dodatkowa warstwa z passem sss. Co do wlosow na klacie, to nie sa malowane http://imageshack.us/photo/my-images/502/oldmanframe.jpg/ PS:Mnie sie bardziej podoba 1 render :) PS2:Specjalnie wrzucilem do finished zeby juz nic nie poprawiac xD pzdr.
Smoku Napisano 19 Maj 2012 Napisano 19 Maj 2012 Hehe mój błąd co nie zmienia faktu, że nadal tak wyglądają :] pozdr
Lucek Napisano 19 Maj 2012 Napisano 19 Maj 2012 Imo niestety fajnie nie jest. Błędy o których mówiłem w wątku są dalej Widoczne, a po obrazku widać że nie masz pojęcia o budowie ani twarzy ani obręczy barkowej. Moim zdaniem falstart w galerii i powinieneś jeszcze to podreperować w WIPie.
Rekomendowane odpowiedzi