asblaze Napisano 24 Maj 2012 Napisano 24 Maj 2012 (edytowane) Hej! Moja kolej podzielić się materiałem nad którym po nocach pracowałem ostatnio. Pierwsza stabilna wersja skryptu. http://www.creativecrash.com/maya/downloads/scripts-plugins/animation/c/advanced-tween-machine-lite Skrypt w przeciwieństwie o innych podobnych pozwala na podgląd ustawianych inbetweenów w czasie rzeczywistym oraz na stawianie kluczy antycypacji i overgrow. W wersji pełnej (dla naszej społeczności dostępna przez PM) stara się też wykrywać łuki na translacji i overlap na rotacji. Nadal jest w budowie, ale raczej działających już opcji nie będę doskonalił. Usage: Trzeba wykonać albo dodać na szelfa pythonowe komendy: import abzTweenMachine abzTweenMachine.abzTweenMachineWindow() miłego [EDIT] Ok ... uruchomili CreativeCrasha - można już ściągać NOWSZĄ WERSJE;) PS. Jak znajdę chwile zrobię jakiś mini video tutorial. Edytowane 30 Maj 2012 przez asblaze 2
floo Napisano 24 Maj 2012 Napisano 24 Maj 2012 BIG PROPS. Zabieram się za testowanie. Rep + P.s. W nocy powinno się spać :P :)
Rekomendowane odpowiedzi