legomir Napisano 26 Maj 2012 Napisano 26 Maj 2012 (edytowane) Postanowiłem zrobić symulacje żagla a przy okazji pobawic sie nHair, temat też założony dla motywacji i zobaczenia kiedyś jakiś postępów ;) Soft: Maya. Edytowane 27 Maj 2012 przez legomir
Vega Napisano 27 Maj 2012 Napisano 27 Maj 2012 Animacje to nie ten dział ;) Animki wrzucamy niżej na forum: Animacje (8 Przeglądających) Jest to miejsce, gdzie możecie zamieszczać zarówno ukończone animacje jak i prace w toku (WIP).
legomir Napisano 27 Maj 2012 Autor Napisano 27 Maj 2012 Wątek miał być niejednorazowy, potem chciałem wrzucać też modele etc. Jeśli jednak nie pasuje to poprosiłbym o przeniesienie
Vega Napisano 27 Maj 2012 Napisano 27 Maj 2012 Ok, jeżeli bedą modele to moze tutaj zostać, tylko popraw nazwe tematu na zgodna z WIP ;) Wysłano z telefonu.
legomir Napisano 20 Grudzień 2012 Autor Napisano 20 Grudzień 2012 Dzisiaj zaczęta, organki(artyleria) inaczej zwane kartaczownicą, na razie koło: Jako, że modeler raczej ze mnie słaby wrzucam bardziej dla swojej motywacji chyba ;)
Sebazx6r Napisano 21 Grudzień 2012 Napisano 21 Grudzień 2012 Tylko skoncz ją :). Nie zageszczaj za mocno siatki prze UV...
Rekomendowane odpowiedzi