Napisano 28 Maj 201213 l Witam, teraz w wolnych chwilach postanowi艂em wymodelowa膰 sobie sw贸j rowerek tak 偶eby by艂o co艣 do portfolio A to nie byle jako rower bo przejecha艂em nim ju偶 baaardzo du偶o. Je藕dzi艂em nim ju偶 po najr贸偶niejszych miejscach w Polsce. Przejecha艂em nim prawie ca艂膮 Europ臋 (z PL do UK), a w tym roku planuj臋 atakowa膰 Ba艂kany :) fotka Tak wygl膮da w realu. Ten pomara艅czowy nie istnieje, ale podoba mi si臋 kolorystyka, wi臋c postanowi艂em zrobi膰 tak膮 wariancj臋. Pozdrawiam!
Napisano 28 Maj 201213 l Hej 聽 Super prezentacja wg mnie. Materialy, a zwlaszcza owy pomarancz, prezentuj膮 sie naprawde dobrze wg mnie. 聽 pozdrawiam
Napisano 29 Maj 201213 l Bardzo przyjemne. Opony wykonane bumpem ? Mam jedn膮 uwag臋 - peda艂y... Mam wra偶enie, 偶e s膮 za ma艂e, 偶e moja stopa mia艂aby trudno by si臋 na nich utrzyma膰 :) 聽 Cheers!
Napisano 29 Maj 201213 l Autor @mirach dzi臋ki! @Krzyk - bie偶nik czy de, literki i cyferki bump. Z tymi peda艂ami, to, hmm mo偶liwe. Robilem ten rower ze zdj臋膰, wi臋c mo偶liwe, 偶e niekt贸re rzeczy mog臋 troszk臋 odbiega膰 od orygina艂u. Pewnie jakby go kto艣 wydrukowa艂 na drukarce 3d to by nigdy nie pojecha艂 :D @KMiklas - a my艣la艂em o tym, ale na razie ju偶 mi si臋 nie chce. Ale mam jeszcze w g艂owie taki pomys艂, 偶eby zrobi膰 jak膮艣 fajn膮 scenk臋 偶e jest rower zapakowany po brzegi i stoi na jakim艣 szczycie g贸r albo co艣 w tym stylu, hehe
Napisano 29 Maj 201213 l Autor noo i takie komentarze to ja rozumiem! od razu jakiego艣 zapa艂u do roboty si臋 nabiera. A jak nikt nie komentuje, to nie wiadomo czy si臋 co艣 zle zrobi艂o czy dobrze i tak si臋 zabija artystow w ludziach:P dzi臋x jeszcze raz!
Napisano 29 Maj 201213 l to jeszcze cie zmotywuje tym ze sam skubi臋 rower od kilku dni :D wiec postaraj si臋, bo pewnie nadejdzie fala jak z aparatami. ;P
Napisano 29 Maj 201213 l No pewnie nadejdzie bo i mnie nadesz艂a ochota na zrobienie roweru. Swoj膮 drog膮 dobra praca i przyjemna prezentacja. Jeszcze Ci bardziej zazdroszcz臋 takich podr贸偶y :) Sam mam si臋 zamiar wybra膰 na taki kilku dniowy trip rowerowy. Jeszcze si臋 z ciekawo艣ci zapytam czy takie podr贸偶e odbywasz sam, czy z jakim艣 towarzyszem lub nawet grup膮? Pozdro
Napisano 30 Maj 201213 l Hello, pi臋kna klasyczna i prosta linia tego roweru. Model, mimo 偶e malutkie te zdj臋cia, te偶 pi臋knie wygl膮da. Jeszcze patrz臋 na materia艂 opon, m贸g艂by艣 podpowiedzie膰 jak zrobi膰 tak realistycznie wygl膮daj膮c膮 oponk臋? Mam na my艣li bardziej g艂贸wny materia艂 opony. 聽 Pzdr.
Napisano 30 Maj 201213 l Autor dzi臋ki jeszcze raz! Smoku. z kumplem zazwyczaj. Jak jeste艣 ciekaw szczeg贸艂贸w to tutaj opisa艂em relacje z tej mojej najwi臋kszej - link @illusion materia艂 opon chyba mi jako艣 tak przypadkowo wyszed艂 bo przy samochodach zwykle to marnie wygl膮da, a tutaj jakos troche pokreci艂em suwakami, 艣wiate艂kami (tak, 艣wiat艂o ma tu wielkie znaczenie jak si臋 bedzie odbija膰) i tak wysz艂o. Jestem amatorem, to wszystko na zasadzie pr贸b i b艂臋d贸w 聽 dla ciekawych wrzucam jeszcze troch臋 szczeg贸艂贸w kt贸re mog艂y nie wyj艣膰 zbyt wyra藕nie na renderze
Napisano 30 Maj 201213 l Fajnie, 偶e pokaza艂e艣 detal, wida膰 wi臋cej pracy ni偶 na renderach. Dzi臋ki za link. Pozdr
Napisano 30 Maj 201213 l no to skoro ju偶 masz tyle tego detalu to mo偶e wysma偶 jakie艣 zbli偶enia. a na blogu widzia艂em fajne zdj臋cie: 聽 聽 mo偶e pokusisz si臋 o scenk臋 tego typu? :>
Napisano 5 Czerwiec 201213 l Taki detal a render tylko ca艂o艣ci??? Co艣 tu nie gra;) Napracowa艂e艣 si臋 wi臋c poka偶 co masz;) Planujesz wi臋cej render贸w tego modelu?
Napisano 6 Czerwiec 201213 l Autor tak, chcia艂bym jeszcze zrobi膰 jak膮艣 scenk臋 w terenie. hm rendery detalu te偶 spr贸buj臋. na pewno to jeszcze nie koniec ;)