latos Napisano 31 Maj 2012 Share Napisano 31 Maj 2012 Witam Mam problem z nowym maxem 2013, gdyż przy zbliżeniu kamery program mi ucina model. [ATTACH=CONFIG]86358[/ATTACH] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 31 Maj 2012 Share Napisano 31 Maj 2012 Czołem. Chyba niestety nie ma innej opcji, przenieś się na widok Ortographic ("U"). Zastanawiałem się właśnie czy 2013 wersja tak samo się zachowuje pod tym względem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latos Napisano 31 Maj 2012 Autor Share Napisano 31 Maj 2012 Szczerze Ci odradzam tą wersję. Ja właśnie ściągam 2011 z Autodeska bo cudowna wersja 2012, podczas zapisywania do pliku sama przesuwa polygony gdzie chce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 31 Maj 2012 Share Napisano 31 Maj 2012 Ale przy zapisywaniu do .max, czy przy eksporcie do jakiegoś formatu? Dla mnie 2012 jest naprawdę ok. Przesiadłem się na nią z ósemki i jestem zadowolony bardzo! 2011 mi absolutnie nie pasowała :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasjogabonito Napisano 31 Maj 2012 Share Napisano 31 Maj 2012 Może się mylę, ale czy to nie powoduje czasem za duże zbliżenie w stosunku do jednostek w scenie??? Jakie masz jednostki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 2 Czerwiec 2012 Share Napisano 2 Czerwiec 2012 Włącz viewport clipping Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi