maciek.m Napisano 11 Czerwiec 2012 Share Napisano 11 Czerwiec 2012 (edytowane) Edytowane 11 Czerwiec 2012 przez maciek.m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phlox_subulata Napisano 12 Czerwiec 2012 Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Temat bomba. Jest tyle różnych form, tylko wybierać i robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubajaniak Napisano 12 Czerwiec 2012 Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Dawno nie brałem udziału, więc takie coś zmajstrowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element4ry Napisano 12 Czerwiec 2012 Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Ja też coś zaprezentuję. Zawsze musi być ten "pierwszy raz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 14 Czerwiec 2012 Share Napisano 14 Czerwiec 2012 Element4ry, jak zrobiles ta siateczke? jakis plugin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element4ry Napisano 14 Czerwiec 2012 Share Napisano 14 Czerwiec 2012 Obyło się bez pluginu. Zaznaczyłem wszystkie krawędzie obiektu pod siateczką, zrobiłem z nich splajna (funkcja "Create Shape" mając zaznaczone krawędzie) i siateczka w zasadzie sama się zrobiła. Potem tylko zaznaczyłem "enable in viewport", "enable in renderer", ustawiłem niższą interpolacją i ilość ścianek na 3 lub 4 i potraktowałem to Turbosmoothem, ponieważ jakoś lepiej mi się prezentowało niż gdy próbowałem osiągnąć efekt poprzez kombinację z samym splajnem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przems Napisano 17 Czerwiec 2012 Share Napisano 17 Czerwiec 2012 częściowo zmodelowane dynamics-em w maya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz1330 Napisano 17 Czerwiec 2012 Share Napisano 17 Czerwiec 2012 przems, Ale że jak to perfumy? W sensie że perfumy jako ciecz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przems Napisano 17 Czerwiec 2012 Share Napisano 17 Czerwiec 2012 why not? zaryzykowałem, bo w opisie nie ma że koniecznie flakon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emil Sybicki Napisano 18 Czerwiec 2012 Share Napisano 18 Czerwiec 2012 Witam. Praca zrobiona głownie na nurbsach. Mój debiut w TSM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ein(hau!hau!) Napisano 18 Czerwiec 2012 Share Napisano 18 Czerwiec 2012 (edytowane) Też sobie startne. Ode mnie taki najprostszy z kwieciem. //myślę, że wstrzeliłem się w 19:59:30 (forumowy zegar zaokrągla w górę :P) Edytowane 18 Czerwiec 2012 przez Ein(hau!hau!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slim_ Napisano 18 Czerwiec 2012 Share Napisano 18 Czerwiec 2012 Wąchałbym! Bardzo fajny model. Masz mój głos :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element4ry Napisano 19 Czerwiec 2012 Share Napisano 19 Czerwiec 2012 Świetny jest ten kwiatek! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi