Cerebrate Napisano 29 Czerwiec 2012 Share Napisano 29 Czerwiec 2012 (edytowane) Głośniki Creative Giga Works T20 Umyślnie nie umieszczałem logo creative. pozdrawiam :) i mam nadzieje że przypadnie komuś do gustu. Uwagi bardzo mile widziane. [ATTACH=CONFIG]86862[/ATTACH] Edytowane 16 Lipiec 2012 przez Cerebrate zmiana miniatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiKay Napisano 8 Lipiec 2012 Share Napisano 8 Lipiec 2012 No to tak ;) do samego modelu, zastrzeżeń nie mam, ale org, nie mają tak połyskliwego plastiku (ale lepiej wyglada, jak się błyszczy ;) ) A tak btw napisy to 3D tekst czy na texturze operacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 8 Lipiec 2012 Share Napisano 8 Lipiec 2012 DiKay, są różne serie Gigaworks'ów T20, również piano black. Brakuje trochę wersji z maskownicą, ale bardzo fajny model. Fajnie byłoby zobaczyć jakieś siatki:) A tak poza tematem, to Creative i Logitech robią teraz straszny shit. Stare T20, to był miód dla uszu, teraz makabra. Gdyby ktoś głośników szukał, to polecam Microlab'y:) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 9 Lipiec 2012 Share Napisano 9 Lipiec 2012 Mi rendery przypadły do gustu :) Bardzo ładne, i ładny ten delikatny DOF. Jedyne do czego mógłbym się doczepić to brak, choćby niewielkiego sfazowania krawędzi panelu przedniego. Poza tym - ekstra. Pozdrawiam Piter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerebrate Napisano 16 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2012 No to tak ;) do samego modelu, zastrzeżeń nie mam, ale org, nie mają tak połyskliwego plastiku (ale lepiej wyglada, jak się błyszczy ;) ) A tak btw napisy to 3D tekst czy na texturze operacja? Dzięki za komentarz :) Napisy to textura. pozdro. - - - Updated - - - Mi rendery przypadły do gustu :) Bardzo ładne, i ładny ten delikatny DOF. Jedyne do czego mógłbym się doczepić to brak, choćby niewielkiego sfazowania krawędzi panelu przedniego. Poza tym - ekstra. Pozdrawiam Piter A faktycznie. jak teraz na nie patrze to nawet tam materiał mają inny ;) ale już nie będę zmieniał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerebrate Napisano 16 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2012 I kolejny z tematyki Audio. Planuje zrobić małą serie :) Głośniki Ushera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRiPi Napisano 17 Lipiec 2012 Share Napisano 17 Lipiec 2012 Za czarna ta czerń - tak bym to widział: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
legomir Napisano 17 Lipiec 2012 Share Napisano 17 Lipiec 2012 Wersja GRiPiego zdecydowanie lepiej wygląda ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerebrate Napisano 17 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2012 próbowałem tak to rozjaśniać już w post produkcji ale za bardzo mi przypominało ten cały chłam co z instagrama wylatuje... ale jak teraz o tym myślę, to jak by zejść z tym niebieskim kolorem to by było ok :) dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi