3d_operator Napisano 30 Czerwiec 2012 Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Witam Podczas uruchamiania maxa 2012 wyświetla mi się błąd: "Nie znaleziono punktu wejścia procedury ?getAppHInst@ResourceManager@@QEAAPEAUHINSTANCE_@@XZ w bibliotece splash.dll." Jak klikne 20 razy ok, to max się uruchamia i niby działa poprawnie (tylko, że trwa to ok 10 min.). Ktoś z Was wie jak to naprawić? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hooch Napisano 2 Lipiec 2012 Share Napisano 2 Lipiec 2012 Ja bym resinstalował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 2 Lipiec 2012 Share Napisano 2 Lipiec 2012 Czołem. W 2010 był ten sam błąd, wypuścili nawet do tego poprawkę. Masz zainstalowane wszystkie Service Packi i Product Update'y i Hot Fixy? W sumie trochę ich jest, ok. siedmiu chyba. Jeżeli nie masz to spróbuj instalować, nic się nie stanie jak zapakujesz każdego po kolei. Spróbuj tego przed reinstalacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3d_operator Napisano 3 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2012 (edytowane) Zainstalowałem wszystko co sie dało i nic. Błąd wyskakuje przy ładowaniu maxa. Najgorsze, że nic sie nie da zrobić bo max wyłącza laptopa po około 3 min. Reinstalowałem maxa i błąd znowu się pojawił. Dodam, ze na stacjonarnym kompie błędu nie ma i wszystko działa jak powinno. Dodam, że laptop jest nowy a max 2012 w wersji komercyjnej. Co robić? Edit: Problem rozwiązany: http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/dl/item?siteID=123112&id=14972020&linkID=9241177 Edytowane 3 Lipiec 2012 przez 3d_operator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi