Napisano 30 Czerwiec 201212 l Witam Podczas uruchamiania maxa 2012 wyświetla mi się błąd: "Nie znaleziono punktu wejścia procedury ?getAppHInst@ResourceManager@@QEAAPEAUHINSTANCE_@@XZ w bibliotece splash.dll." Jak klikne 20 razy ok, to max się uruchamia i niby działa poprawnie (tylko, że trwa to ok 10 min.). Ktoś z Was wie jak to naprawić? Pozdrawiam.
Napisano 2 Lipiec 201212 l Czołem. W 2010 był ten sam błąd, wypuścili nawet do tego poprawkę. Masz zainstalowane wszystkie Service Packi i Product Update'y i Hot Fixy? W sumie trochę ich jest, ok. siedmiu chyba. Jeżeli nie masz to spróbuj instalować, nic się nie stanie jak zapakujesz każdego po kolei. Spróbuj tego przed reinstalacją.
Napisano 3 Lipiec 201212 l Autor Zainstalowałem wszystko co sie dało i nic. Błąd wyskakuje przy ładowaniu maxa. Najgorsze, że nic sie nie da zrobić bo max wyłącza laptopa po około 3 min. Reinstalowałem maxa i błąd znowu się pojawił. Dodam, ze na stacjonarnym kompie błędu nie ma i wszystko działa jak powinno. Dodam, że laptop jest nowy a max 2012 w wersji komercyjnej. Co robić? Edit: Problem rozwiązany: http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/dl/item?siteID=123112&id=14972020&linkID=9241177 Edytowane 3 Lipiec 201212 l przez 3d_operator