Napisano 10 Lipiec 201212 l Dodaj jeszcze parametry obrazka który wrzucamy. Chyba że jest to obojętne. Chętnie bym pooglądał (lub sam dodał) trochę szersze obrazki.
Napisano 10 Lipiec 201212 l O ile mi wiadomo to nie ma to już znaczenia (było to zbędne ograniczenie). Sam w poprzednim TSM nie brałem tego pod uwage. Jedyną sprawą jest aby model nie był przedstawiony z rendery (ze światłem i uper materiałami:P) tylko czysto z viewportu.
Napisano 11 Lipiec 201212 l To ja zaczne :D Taki tam gramofonik ;) Edytowane 12 Lipiec 201212 l przez Loeren
Napisano 15 Lipiec 201212 l Przypuszczam że będą same gramofony... Ja też chcę: Edytowane 17 Lipiec 201212 l przez P4VV37
Napisano 16 Lipiec 201212 l Robiłem w maxie ale renderowałem używając vray. Jasne tło i GI. No z tego co widziałem wszyscy wrzucają po kilka:]
Napisano 16 Lipiec 201212 l Rzeczywiście, jest napisane że w postaci jednego pliku. Przeoczyłem to. O tym że z viewportów nie jest nic napisane. W sumie to trochę bez sensu, moim zdaniem. W takim razie mogę później przeedytować post i obrazki połączyć.
Napisano 17 Lipiec 201212 l wg mnie tez to nie ma sensu. Ale od jakiegoś czasu już taka zasada niepisana chodziła;) tylko 2 prace? mialem nadzieje że ktoś walkmana wymodeluje;)
Napisano 17 Lipiec 201212 l Pare minut po północy ale mam nadzieje że wezmę udział :) Taki walkman... nic specjalnego :)