Smoku Napisano 15 Lipiec 2012 Share Napisano 15 Lipiec 2012 Siema, Zepsuł mi się drugi monitor i został na nim material editor. Pamiętam, że był kiedyś już taki temat ale nie mogę go znaleźć, coś tam trzeba było wcisnąć jakiś skrót klawiszowy i przesunąć strzałkami na na właściwy monitor. HELP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 15 Lipiec 2012 Share Napisano 15 Lipiec 2012 Czołem. Alt + Spacja -> strzałka w dół -> enter i manewrujesz strzałkami żeby przenieść okienko na główny ekran. Jak nie łapie to zmień ekran główny na ten drugi, przesuń edytor materiałów częściowo żeby wystawał na ten drugi monitor, zmieniasz z powrotem kolejność ekranów i gotowe. Pozdrawiam :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 15 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2012 Dzięki, zapiszę sobie to gdzieś na przyszłość :) Repik + Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 15 Lipiec 2012 Share Napisano 15 Lipiec 2012 Jest nawet skrypt do tego specjalny;) http://www.scriptspot.com/3ds-max/scripts/give-me-back-my-dialogs Aczkolwiek nie sprawdzałem jak działa jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi