Napisano 21 Lipiec 201212 l Disney nie traci okazji by zareklamować swoje produkcje i w trakcie trwania tegorocznego Comic-Con zaprezentował fragmenty kolejnych odcinków swojego mini serialu animowanego TRON: Uprisin. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2489
Napisano 21 Lipiec 201212 l rzeczywiście o tym nie pomyślałem... nie miał wyjścia, bo zaistniała by niebezpieczna paralela...:))
Napisano 23 Lipiec 201212 l Nie nie... tron to nie moja bajka... jakieś to wszystko czarne w paski...
Napisano 23 Lipiec 201212 l Mi sie podoba, bardzo dobra sprawa na zmeczona glowe by sie oderwac od rzeczywistosci
Napisano 25 Lipiec 201212 l Obejrzalem. Bardzo fajne, ciekawa stylistyka, momentami kluje w oczy pustka w miescie ale w koncu to serial. Dobra rozrywka dla fanow gatunku.
Napisano 25 Lipiec 201212 l Widziałem całość, a sam pomysł na film TRON, uważam za jeden z najlepszych z tego gatunku. Mam nadzieje że nastąpi kontynuacja tematu od Disneya. Samo wykonanie, to z pewnością znajdzie się wiele niedociągnięć i zabrakło mi jakości, bo dziś 360p to troszkę mało jak na reklamę swoich produkcji.