Napisano 27 Lipiec 201212 l Witam Chciałbym kupić monitor, chyba najlepiej firmy Eizo. Pracuje przy grach ale również nie rzadko przygotowuje rzeczy do druku więc przydałby mi się właśnie monitor z odpowiednią do tego matrycą. Budżet to do 2.5k Z góry dziękuję za rady
Napisano 27 Lipiec 201212 l Cześć. Dla mnie wręcz idealny jest Asus ProArt: http://www.asus.com/Display/LCD_Monitors/PA246Q/ Jestem naprawdę bardzo zadowolony. Do przygotowywania rzeczy do druku też się dobrze spisuje. Zarówno z jakości odwzorowania kolorów, jak i możliwości wszelkiego rodzaju regulacji - naprawdę bomba. Widzę, że teraz już od 1800 zł można dorwać, więc nawet może na jakiś drugi dodatkowy by Ci starczyło, jeżeli masz taką potrzebę :) dużo osób tutaj od nas z forum też sobie chwali ten monitorek. Co do Eizo - niech ktoś inny się jeszcze wypowie. Pozdrawiam!
Napisano 10 Sierpień 201212 l Ja polecam DELL U2711, rewelacyjne kolory i ta rozdzielczość :) Polecam wyszarpać w dobrej cenie z 3 letnią gwarancją na allegro. Pozdro.
Napisano 10 Sierpień 201212 l Podpisuje się pod tym co pisze _Pawel_ Mam dokładnie ten sam i jest bardzo dobry.
Napisano 17 Listopad 201212 l Czyli generalnie polecacie tego Della u 2711 do modelowania? Nie ma problemów z 'liniowością', migotaniem na mikrowzorach, np przekrojach, kreskowaniach w viewporcie? Panowie czy ktokolwiek z Was sprawdzał*tego Della U2711 pod Xboxem 360 abo PS3? Sam jestem na etapie zakupu zew monitora do laptopa i chciałbym by przy okazji można było na nim komfortowo pograć ;)
Napisano 17 Listopad 201212 l Pod ps3 sie spisuje bardzo dobrze, ma idealne proporcje wiec obraz sie nie rozciaga:) plug and play:)