3d_operator Napisano 31 Lipiec 2012 Napisano 31 Lipiec 2012 Jak poprawnie wyrenderować VRayExtraTex? U mnie zawsze jest cały pass biały lub czarny. Z góry dzięki za podpowiedź.
mirach Napisano 1 Sierpień 2012 Napisano 1 Sierpień 2012 a jaka texture tam wrzuciles ? ja zwykle uzywam tego do wygenerowania AO passa i wrzucam tam vray dirt
3d_operator Napisano 1 Sierpień 2012 Autor Napisano 1 Sierpień 2012 a jaka texture tam wrzuciles ? ja zwykle uzywam tego do wygenerowania AO passa i wrzucam tam vray dirt Przede wszystkim dzięki za odp. Tam czyli gdzie vray dirt muszę wrzucić?
mirach Napisano 1 Sierpień 2012 Napisano 1 Sierpień 2012 no do tego vrayextratex, jest tam slot gdzie masz wrzucic co to za extra textura ma sie wyrenderowac
deshu Napisano 3 Sierpień 2012 Napisano 3 Sierpień 2012 Oprócz AO z vrayDirta, bardzo fajnie można sobie tym falloffy werenderować:) 1
Karrde Napisano 5 Sierpień 2012 Napisano 5 Sierpień 2012 Kurdę, deshu, aż mi się żarówa nad głową zaświeciła. Nie pomyślałem o tym, dzięki! :)
deshu Napisano 21 Sierpień 2012 Napisano 21 Sierpień 2012 Kurdę, deshu, aż mi się żarówa nad głową zaświeciła. Nie pomyślałem o tym, dzięki! :) No od dluzszego czasu coraz bardziej w compositing sie zaglebiam, i wszelkie takie bajerki lykam mega ochoczo. Przydałby sie wątek z takimi mykami.
Rekomendowane odpowiedzi