Napisano 31 Lipiec 201212 l Jak poprawnie wyrenderować VRayExtraTex? U mnie zawsze jest cały pass biały lub czarny. Z góry dzięki za podpowiedź.
Napisano 1 Sierpień 201212 l a jaka texture tam wrzuciles ? ja zwykle uzywam tego do wygenerowania AO passa i wrzucam tam vray dirt
Napisano 1 Sierpień 201212 l Autor mirach napisał: a jaka texture tam wrzuciles ? ja zwykle uzywam tego do wygenerowania AO passa i wrzucam tam vray dirt Przede wszystkim dzięki za odp. Tam czyli gdzie vray dirt muszę wrzucić?
Napisano 1 Sierpień 201212 l no do tego vrayextratex, jest tam slot gdzie masz wrzucic co to za extra textura ma sie wyrenderowac
Napisano 3 Sierpień 201212 l Oprócz AO z vrayDirta, bardzo fajnie można sobie tym falloffy werenderować:)
Napisano 5 Sierpień 201212 l Kurdę, deshu, aż mi się żarówa nad głową zaświeciła. Nie pomyślałem o tym, dzięki! :)
Napisano 21 Sierpień 201212 l Karrde napisał: Kurdę, deshu, aż mi się żarówa nad głową zaświeciła. Nie pomyślałem o tym, dzięki! :) No od dluzszego czasu coraz bardziej w compositing sie zaglebiam, i wszelkie takie bajerki lykam mega ochoczo. Przydałby sie wątek z takimi mykami.