Georgas Napisano 3 Sierpień 2012 Share Napisano 3 Sierpień 2012 (edytowane) Hej, Jako że dawno mnie tutaj nie było, chciałbym się z wami podzielić projektami nad którymi pracowałem jakiś czas temu. Jestem bardzo ciekaw waszych opinii. pozdrawiam, GM Edytowane 3 Sierpień 2012 przez Georgas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żółty Napisano 3 Sierpień 2012 Share Napisano 3 Sierpień 2012 no kurcze klasa ! 1 i 2 szczególnie fajne, w 3 trochę za pusto i ta mientowa sofa słaba ale rozumiem że Twój klient, Twój Pan ;] Pozatym bardzo przyjemnie się ogląda. Podłogi robisz floor generatorem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3d_operator Napisano 3 Sierpień 2012 Share Napisano 3 Sierpień 2012 Bardzo ładnie. Jakbym widział najnowszy Archinterior Eversów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuziu Napisano 3 Sierpień 2012 Share Napisano 3 Sierpień 2012 uwagi mam do wizki nr2 ,zbyt duża lampa poza tym ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 3 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2012 dzięki za komentarze. cieszę się że się podoba. żółty czasani używam floor generator ale w tych przypadkach akurat nie. regards, GM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 4 Sierpień 2012 Share Napisano 4 Sierpień 2012 No fajnie wyglądają rzeczy, ale ciężko coś powiedzieć więcej w takiej niskiej rozdziałce. Może to niska rozdzielczość i kompresja, ale tam gdzie są kontrasty na fotce nr 2 (cienie i odbicia koło krzesła, filiżanka) wydaje mi się że są jakieś krzaki (może ustawienia antyaliasingu?) Poza tym materiały metaliczne (głowa i konik) są nieco sztuczne. Jakiś mały gloss dobrze by im zrobił. Doczepiłbym się też do kompozycji. W każdym przypadku coś ucinasz w pół, co nie jest tłem ani ramą kompozycyjną (fotel, półka z głową). Gdybyś na przykład wysunął te rzeczy do przodu, tak żeby wyjechały poza głębię ostrości to już by wyglądało lepiej. W innym oświetleniu mógłbyś zróżnicować plany światłem i też by było ok. Zawsze wprowadza to jakiś chaos i niepotrzebnie ściąga uwagę. Ale może to takie moje zboczenie wizualne;) Podrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 8 Sierpień 2012 Share Napisano 8 Sierpień 2012 pokaż większe rozdzielczości, szczególnie pierwszego obrazka, coś czuje że poduszki na sofie to piękny detal tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetunio Napisano 8 Sierpień 2012 Share Napisano 8 Sierpień 2012 Napisz proszę, czy to były zlecenia, jak to wszystko wygląda od kuchni.Jakie wytyczne dostajesz itp...? Planuję robić zawodowo wizki, więc takie info jak najbardziej mi się przyda thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woyoooo Napisano 9 Sierpień 2012 Share Napisano 9 Sierpień 2012 podlączam się do pytania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi