sartr Napisano 5 Sierpień 2004 Napisano 5 Sierpień 2004 Coś takiego...3ds max 5, Błędów troche jest ale mój 128 ramowy komputer już niedawał rady...a ja razem z nim:) http://seartr.w.interia.pl/stacja.jpg
sir_Bols Napisano 5 Sierpień 2004 Napisano 5 Sierpień 2004 tak dla scislosci: mam rozumiec ze ta gola babeczka oglada sobie film tak?
flesz_gordon Napisano 5 Sierpień 2004 Napisano 5 Sierpień 2004 ladna pupa :) ale jako calosc troche sie gryzie no i po glowie mi chodzi- co robi prawie gola babka na dworcu. No chyba ze rzeczywiscie oglada film
Archangel Napisano 5 Sierpień 2004 Napisano 5 Sierpień 2004 musisz sprecyzowac o co w tej scenie chodzi bo narazie jest to tylko zgadywanie....jesli to kino pokaz kilka krzesel kurtyne snop swiatla lub cokolwiek innego co wyjasni sprawe. jesli glownym motywem jest tu o kontrast pomiedzy kolorowa kobieta a czarnobialym dworcem to umiesc ja na scenie a nie przed nia i tak wpasuj aby nie gryzla sie z reszta.
SiD Napisano 7 Sierpień 2004 Napisano 7 Sierpień 2004 BUahhahaha mi sie podoba jej tatuaz i kapelusz :D A co to przedstawia dajcie spokój chlopak pokazuje co umie a jakies tlo tam tez sobie jest no nie ?? Super, podoba mi sie :D lubie ludzi z fantazja i talentem ( te reszte tez lubie hehe )
MareG Napisano 7 Sierpień 2004 Napisano 7 Sierpień 2004 Ciekawa praca , szkoda tylko ze lokomotywa jest pusta w srodku - nad jednym z koł widac tło, podobnie z wagonem, a kolka tendera sa takie smieszne:) Na pierwszym planie mamy plastikową panienke w plastikowym kapeluszu - i te wszystkie niby drobne niedociagniecia powoduja, ze cala prace oglada sie troche z przymrozeniem oka;) Usterek lokomotywy w zasadzie nie trzeba poprawiac - wystarczy ze z cylindra wyleci spora ilosc pary i ladnie zakryje wszystkie wymienione mankamenty podwozia! A wiec para + poprawa materialow dziewczyny! Dopracuj te usterki i nie tlumacz sie trudnosciami sprzetowymi bo szkoda takiej roboty! Pozdro
marc_in Napisano 8 Sierpień 2004 Napisano 8 Sierpień 2004 gdyby link dzialal to chetnie bym ocenil :)
Rekomendowane odpowiedzi