Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ladna pupa :)

ale jako calosc troche sie gryzie

no i po glowie mi chodzi- co robi prawie gola babka na dworcu. No chyba ze rzeczywiscie oglada film

Napisano

musisz sprecyzowac o co w tej scenie chodzi bo narazie jest to tylko zgadywanie....jesli to kino pokaz kilka krzesel kurtyne snop swiatla lub cokolwiek innego co wyjasni sprawe. jesli glownym motywem jest tu o kontrast pomiedzy kolorowa kobieta a czarnobialym dworcem to umiesc ja na scenie a nie przed nia i tak wpasuj aby nie gryzla sie z reszta.

Napisano

BUahhahaha mi sie podoba jej tatuaz i kapelusz :D

A co to przedstawia

dajcie spokój chlopak pokazuje co umie a jakies tlo tam tez sobie jest no nie ??

Super, podoba mi sie :D lubie ludzi z fantazja i talentem ( te reszte tez lubie hehe )

Napisano

Ciekawa praca , szkoda tylko ze lokomotywa jest pusta w srodku - nad jednym z koł widac tło, podobnie z wagonem, a kolka tendera sa takie smieszne:) Na pierwszym planie mamy plastikową panienke w plastikowym kapeluszu - i te wszystkie niby drobne niedociagniecia powoduja, ze cala prace oglada sie troche z przymrozeniem oka;)

Usterek lokomotywy w zasadzie nie trzeba poprawiac - wystarczy ze z cylindra wyleci spora ilosc pary i ladnie zakryje wszystkie wymienione mankamenty podwozia! A wiec para + poprawa materialow dziewczyny!

Dopracuj te usterki i nie tlumacz sie trudnosciami sprzetowymi bo szkoda takiej roboty!

Pozdro

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.