Jacek12 Napisano 4 Marzec 2003 Share Napisano 4 Marzec 2003 witam wszystki i pozdrawiam za mocno nie krytykujcie i czekam na jakąś ocenę pozdrówko Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 4 Marzec 2003 Share Napisano 4 Marzec 2003 no to tak: sufit ladny ci wyszedl, kolumny ciut gorzej, atekstura na podlodze nie pasuje :) dalej, te drzwi w tle wyglodaja jakos mizernie i te slupki (metalowe?) sa nie z tej ery ;d - ciut realizmu brakuje ;D no dobra dalej, czemu te flagi sa przezroczyste? rozumiem ze to jakas cienka tkanina? ale jakos to dziwnie wygloda :P no dobra teraz ten rycerz.. on sciaga jakos ten helm z glowy? bo wygloda na takiego ktory jest zakuty na wieki w tym helmie a dwa to on tam ma zarowke w srodku? przewaznie rycerzykom nie widac prawie nic za ta cala maskarada (jak na filmach sie widuje) wogle to jakiegos chuderlaka z niego jest :P i moglby se ta zrobie wypolerowac :D. no dobra to tyle co widze ja jako niewprawny grafik i co mi sie zbytnie niepodoba ale ogolnie mowiac robi pozytywne wrazniee tylko cos tu z cieniami nie gra hmm nie no jak dlam nie moze byc ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 4 Marzec 2003 Share Napisano 4 Marzec 2003 Uncle :):):) hehe Ty to umiesz wszystko zajeb*** sformułowac heh tak 3mac...a jesli chodzi o pracke....to napisze zalete a nie wade heh...mnie sie poodba ten żyrandol Good JOB :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaggeM Napisano 5 Marzec 2003 Share Napisano 5 Marzec 2003 Wiec ogolnie fajnie wnetrze.. rycerz trocche taki nijaki. I jako calosc powinien byc lepszejszy klimat.. Ale ogolnie jest dobrz :P... HEy a moze ten rycerz to ty przbrany za rycerza idacego sobie w takiej sali jako ze ta sala bardziej nasze czasy przypomina.. (krzesla itP) Ej no i ten podpis - co to MA BYC..;) [Edited on 5-3-2003 by MaggeM] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 5 Marzec 2003 Share Napisano 5 Marzec 2003 Ladny zyrandol-czy on sie buja czy to kamera(perspektywa)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 5 Marzec 2003 Share Napisano 5 Marzec 2003 a ja dodam ze przy takich ujeciach - zblizenie + dalszy plan, powstanie dosc mala glebia ostrosci, wiec powinienes zastosowac efekt typu DOF i rozmyc albo glowe rycerza, albo dalszy plan. W ten sposob podkreslisz na co widz ma zwracac uwage, a co traktowac jako wypelnienie (albo wnetrze? albo rycerz?) Jesli chcesz pokazac rycerza i wnetrze, to niestety musialbys go postawic np przy ktoryms slupie i potraktowac jako eksponat pozdr [Edited on 5-3-2003 by MareG] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 5 Marzec 2003 Share Napisano 5 Marzec 2003 Hey- tak w ogole to tekstury troche kojaza mi sie ze \"Shrekiem\" pozdrowienia:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 5 Marzec 2003 Share Napisano 5 Marzec 2003 Wszystko ok ale czemu ta flaga po lewej jest przezroczysta a moze to ja mam cos ze wzrokiem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 5 Marzec 2003 Share Napisano 5 Marzec 2003 Ekstra wyszedł obszar żyrandola... Ale jakoś tak całość sprawia wrażenie.... Nie proporcjonalności.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 5 Marzec 2003 Share Napisano 5 Marzec 2003 Zyrandol tylko ci wyszedl , reszta srednia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek12 Napisano 5 Marzec 2003 Autor Share Napisano 5 Marzec 2003 Dzięki wszystkim zaszczerą opinie chyba jeszcze nad nią popracuję szkoda bo trochę pracy wnią wsadziłem Pozdrówko Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 6 Marzec 2003 Share Napisano 6 Marzec 2003 Hej chlopie-przecierz te rady sa po to zebys zrobil naprawde prace ktora bedzie sie podobac- i warto cos zmienic zeby Twoje dzielo podobalo sie ludziom bardziej(chyba:() pozdrowienia t;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaggeM Napisano 8 Marzec 2003 Share Napisano 8 Marzec 2003 A tak pozatym nie pracuj juz nad nia.. nie ma sensu. Skonczyles i tyle i jest tu w galerii :D Rob cos innego - wykorzystaj zdobyte umiejetnosci i wez pod uwage opinie. I rob coraz lepsze pracki.. Gdybys widzial ile ja ton narobilem w przeszlosci. A tak jak bedziesz siedzial nad jednym to sie zanudziszm, a trzeba sie rozwijaac i bawic sie dalej robiac inne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi