Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

witam wszystki i pozdrawiam za mocno nie krytykujcie i czekam na jakąś ocenę

pozdrówko Jacek

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 3,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no to tak: sufit ladny ci wyszedl, kolumny ciut gorzej, atekstura na podlodze nie pasuje :) dalej, te drzwi w tle wyglodaja jakos mizernie i te slupki (metalowe?) sa nie z tej ery ;d - ciut realizmu brakuje ;D no dobra dalej, czemu te flagi sa przezroczyste? rozumiem ze to jakas cienka tkanina? ale jakos to dziwnie wygloda :P no dobra teraz ten rycerz.. on sciaga jakos ten helm z glowy? bo wygloda na takiego ktory jest zakuty na wieki w tym helmie a dwa to on tam ma zarowke w srodku? przewaznie rycerzykom nie widac prawie nic za ta cala maskarada (jak na filmach sie widuje) wogle to jakiegos chuderlaka z niego jest :P i moglby se ta zrobie wypolerowac :D. no dobra to tyle co widze ja jako niewprawny grafik i co mi sie zbytnie niepodoba

ale ogolnie mowiac robi pozytywne wrazniee tylko cos tu z cieniami nie gra hmm nie no jak dlam nie moze byc ;d

Napisano

Uncle :):):) hehe Ty to umiesz wszystko zajeb*** sformułowac heh tak 3mac...a jesli chodzi o pracke....to napisze zalete a nie wade heh...mnie sie poodba ten żyrandol Good JOB :)

Napisano

Wiec ogolnie fajnie wnetrze.. rycerz trocche taki nijaki. I jako calosc powinien byc lepszejszy klimat.. Ale ogolnie jest dobrz :P... HEy a moze ten rycerz to ty przbrany za rycerza idacego sobie w takiej sali jako ze ta sala bardziej nasze czasy przypomina.. (krzesla itP)

Ej no i ten podpis - co to MA BYC..;)

[Edited on 5-3-2003 by MaggeM]

Napisano

a ja dodam ze przy takich ujeciach - zblizenie + dalszy plan, powstanie dosc mala glebia ostrosci, wiec powinienes zastosowac efekt typu DOF i rozmyc albo glowe rycerza, albo dalszy plan. W ten sposob podkreslisz na co widz ma zwracac uwage, a co traktowac jako wypelnienie (albo wnetrze? albo rycerz?) Jesli chcesz pokazac rycerza i wnetrze, to niestety musialbys go postawic np przy ktoryms slupie i potraktowac jako eksponat

pozdr

[Edited on 5-3-2003 by MareG]

Napisano

Wszystko ok ale czemu ta flaga po lewej jest przezroczysta a moze to ja mam cos ze wzrokiem ??

Napisano

Ekstra wyszedł obszar żyrandola... Ale jakoś tak całość sprawia wrażenie.... Nie proporcjonalności....

Napisano
  • Autor

Dzięki wszystkim zaszczerą opinie chyba jeszcze nad nią popracuję szkoda bo trochę pracy wnią wsadziłem

Pozdrówko Jacek

Napisano

Hej chlopie-przecierz te rady sa po to zebys zrobil naprawde prace ktora bedzie sie podobac- i warto cos zmienic zeby Twoje dzielo podobalo sie ludziom bardziej(chyba:()

pozdrowienia t;)

Napisano

A tak pozatym nie pracuj juz nad nia.. nie ma sensu. Skonczyles i tyle i jest tu w galerii :D Rob cos innego - wykorzystaj zdobyte umiejetnosci i wez pod uwage opinie. I rob coraz lepsze pracki.. Gdybys widzial ile ja ton narobilem w przeszlosci. A tak jak bedziesz siedzial nad jednym to sie zanudziszm, a trzeba sie rozwijaac i bawic sie dalej robiac inne :D

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.