guffqa Napisano 29 Sierpień 2012 Share Napisano 29 Sierpień 2012 Witam. Mam problem, gdy chcę wczytać mój projekt wyskakuje mi następujący error: Nie chciał bym go stracić z takiego durnego powodu i tyle czasu wyrzucić w błoto ;/ wie ktoś jak taki projekt naprawić ? Byłbym baaardzo wdzięczny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cucsoniuss Napisano 29 Sierpień 2012 Share Napisano 29 Sierpień 2012 ale mnie wystraszyles tym screenem. Myslalem ze to u mnie:) W tym przypadku mozna: - otowrzyc autobacka badz *.bak - otworzyc nowy plik max i mergowac po kolei obiekty - zaczac plakac i robic wszytko od nowa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guffqa Napisano 29 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2012 Dobra myślę, że będę musiał zrobić od nowa bo to nie była scena tylko animacja ... i się wszystko pieprzy jak przekładam i i tak muszę praktyczny wszystko na nowo ustawiać. Ale dzięki za odpowiedzi, na pewno się przyda wiedza na przyszłość ;) i to żeby częściej zapisywać w różnych plikach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowsexpe Napisano 29 Sierpień 2012 Share Napisano 29 Sierpień 2012 Kiedyś miałem taki numer przy otwieraniu i co ciekawe udało się go otworzyć w nowszej wersji softu ale jeśli zrobiło ci się to na 2013 to umarł w butach. A tak ogólnie to jak się z maxem pracuje to warto mieć zapisana scenę w 3-4 plikach i to dosyć często. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 29 Sierpień 2012 Share Napisano 29 Sierpień 2012 Warto pamiętać o niedawaniu polskich znaków w ścieżkach do map i proxy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi