Napisano 29 Sierpień 201212 l Witam. Mam problem, gdy chcę wczytać mój projekt wyskakuje mi następujący error: Nie chciał bym go stracić z takiego durnego powodu i tyle czasu wyrzucić w błoto ;/ wie ktoś jak taki projekt naprawić ? Byłbym baaardzo wdzięczny!
Napisano 29 Sierpień 201212 l ale mnie wystraszyles tym screenem. Myslalem ze to u mnie:) W tym przypadku mozna: - otowrzyc autobacka badz *.bak - otworzyc nowy plik max i mergowac po kolei obiekty - zaczac plakac i robic wszytko od nowa :)
Napisano 29 Sierpień 201212 l Autor Dobra myślę, że będę musiał zrobić od nowa bo to nie była scena tylko animacja ... i się wszystko pieprzy jak przekładam i i tak muszę praktyczny wszystko na nowo ustawiać. Ale dzięki za odpowiedzi, na pewno się przyda wiedza na przyszłość ;) i to żeby częściej zapisywać w różnych plikach!
Napisano 29 Sierpień 201212 l Kiedyś miałem taki numer przy otwieraniu i co ciekawe udało się go otworzyć w nowszej wersji softu ale jeśli zrobiło ci się to na 2013 to umarł w butach. A tak ogólnie to jak się z maxem pracuje to warto mieć zapisana scenę w 3-4 plikach i to dosyć często.