Napisano 4 Wrzesień 201212 l Mam nadzieję że podejdzie. Proszę modów o przyklejenie. Edytowane 12 Wrzesień 201212 l przez mz18 Brak miniaturki i zmiana daty
Napisano 11 Wrzesień 201212 l spolsh - miłe dla oka wykonanie fajnego pomysłu. mz18 - na przyszłość wrzucaj miniaturkę, bo inaczej się wątek gubi - sam go zobaczyłem dopiero wczoraj.
Napisano 11 Wrzesień 201212 l Autor Ok, będę pamiętał o miniaturce w przyszłości (Jeśli będzie ku temu okazja :)). Taki prosty kołowrotek:
Napisano 11 Wrzesień 201212 l Kurde, ale przegapiłem TSM! To przez brak miniaturki, bo wchodziłem kilka razy i nie zauważyłem, że już jest, a tu już się kończy... :(
Napisano 11 Wrzesień 201212 l Ostateczna wersja -> 150min. Kosmetyka + dodałem robala. Edytowane 12 Wrzesień 201212 l przez floo Poprawki
Napisano 11 Wrzesień 201212 l Autor Nie wrzuciłem miniaturki i trochę to popsuło. Przepraszam. Przedłużyć trochę czas (np. o trzy dni) żeby ci co przegapili mogli jeszcze coś wrzucić?
Napisano 11 Wrzesień 201212 l Nie wiem ile osób jeszcze przegapiło poza mną. Floo też zaspał 2 minuty ;) Mógłbym coś jeszcze wrzucić pojutrze, może ktoś jeszcze się załapie, tak że te 3 dni mogły by być dobrym pomysłem.
Napisano 11 Wrzesień 201212 l Paveu69 no patrz :P mz18 przedłuż 2-3 dni. Mi to nie przeszkadza, a i tak mało prac. Sam na tym skorzystam, co nie co poprawie, zostało mi jakieś 30min.
Napisano 14 Wrzesień 201212 l Kurde, ależ mi nie wyszło. Nie miałem czasu za bardzo, poza tym mi się nie chciało za bardzo, co widać... Przynajmniej coś posiedziałem :P
Napisano 17 Wrzesień 201212 l Czyście oszaleli?? Harpunem w rybę? Prawdziwy wędkarz po pierwszym unicestwieniu tego sprzętu zabrał by się za unicestwianie Was;) Szkoda, że nie mam czasu bo bym sobie parę moich wobków wymodelował :) Fajna inicjatywa:) Paveu 69 - nikt o zdrowych zmysłach tak wędki nie wstawi - od tego są podpórki. Na pomoście na ogół kij leży - no, przy spławikowej metodzie:) :)
Napisano 17 Wrzesień 201212 l @Zbychowaty to się nazywa wędkarstwo extremalne. ;) Byłem pod wpływem filmu Szczęki 3. hehe
Napisano 17 Wrzesień 201212 l Heh, dzięki za wskazówkę! Generalnie nie wędkuję i ja bym tak wędkę zaczepił w szparę. Będę za to na przyszłość wiedział, jak już zacznę wędkować ;P