ptaszek Napisano 6 Wrzesień 2012 Share Napisano 6 Wrzesień 2012 Hejka :) Cos na szybko tym razemi bez wiekszych rewelacji, ale sie pochwale jako ze jest to moj pierwszy render w Vrayu :) Model jak zwykle Freedom Fightera dzieki! Hej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 6 Wrzesień 2012 Share Napisano 6 Wrzesień 2012 hmm nie wiem jak u ciebie ale u mnie nie ma 100% czerni, jakies takie wyprane to, jak za mgla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 6 Wrzesień 2012 Share Napisano 6 Wrzesień 2012 U mnie tak samo, ale pasuje według mnie. Klimacik dobry do takiego auta :) Ładnie wychodzą czerwone elementy. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlito Napisano 6 Wrzesień 2012 Share Napisano 6 Wrzesień 2012 (edytowane) Rozumiem że taka była wizja, na mój gust za mało światła przez co nie widać za bardzo modelu który jest świetny. Druga sprawa - dopiero jak podciągnąłem poziomy to zauważyłem napis "Pirelli" na oponach. Takie rzeczy trzeba pokazywać, jak się już nad tym spędziło trochę czasu wg mnie. Edytowane 6 Wrzesień 2012 przez Pawlito Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dellay Napisano 6 Wrzesień 2012 Share Napisano 6 Wrzesień 2012 Mmm, jechałbym ;) a na poważnie model oraz render bardzo mi się podobają. Pokażesz studio? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elemeledutky Napisano 6 Wrzesień 2012 Share Napisano 6 Wrzesień 2012 Rzeczywiście dużo cienia w którym gubią się detale, ale dzięki temu oświetlona linia nadwozia (bo tak to się chyba nazywa) wygląda świetnie! Nawet nie wiedziałem, że istnieje taki ładny model porsche :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 6 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2012 (edytowane) Dzieki Panowie :) myslalem ze sredniawka raczej :) Dellay: sorrki zapomnialem o studio.. w sumie nic szczegolnego ale lap: Edytowane 7 Wrzesień 2012 przez ptaszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi