MPająk Napisano 25 Wrzesień 2012 Share Napisano 25 Wrzesień 2012 (edytowane) Witam Mały projekt, który ostatnio robiłem. 3ds Max +Vray +PS Mam nadzieje, że się spodoba. Czekam na opinie. pozdrawiam MarcinP. więcej na: http://www.behance.net/MarcinP http://www.marcinpajak.pl http://www.facebook.com/pages/Marcin-Pająk/216336405091509 Edytowane 3 Październik 2012 przez MPająk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thecrev Napisano 27 Wrzesień 2012 Share Napisano 27 Wrzesień 2012 Dziwne że nikt tu jeszcze nic nie napisał, praca zasługuje na 5* naprawdę fajna wizka, skąd wziąłeś taką podłogę bo podobnej szukałem i nieznalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MPająk Napisano 27 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2012 Witam, Jeśli chodzi o texture drewna jest to jedna z wielu które można znaleźć w internecie. Po wpisaniu "wood texture" w google jest tego masa. Potem to już zabawa z color correction w max'ie. pozdrawiam MarcinP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igi Napisano 27 Wrzesień 2012 Share Napisano 27 Wrzesień 2012 Bardzo ładne rzeczy :) Przyczepię się jednak do compositingu, alfa jakaś troszkę ząbkowana na krawędziach okna, kłuje w oczy. Jelenia robiłeś czy to jakiś gotowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elemeledutky Napisano 28 Wrzesień 2012 Share Napisano 28 Wrzesień 2012 (edytowane) Ładne te drewniane białe elementy i mebelki. Głowa jelenia też robi swoje. Jedynie wanna, tak średnio mi się podoba, na 3 obrazku widać takie nie naturalne ostre załamanie, i łączenie nóżek z niecką (nie wiem czy można to tak nazwać) wygląda jakoś dziwnie. Poza tym, robiłeś tylko wizkę, czy cały projekt aranżacji wnętrza jest twój? Ogólnie wpada w taki trochę norweski/szwedzki klimat, co dla mnie jest jak najbardziej na +. Edytowane 28 Wrzesień 2012 przez elemeledutky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MPająk Napisano 28 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2012 Witam Jeśli chodzi o jelenia, to go znalazłem pare lat temu - wymagał naprawienia siatki. Co do okien, zgadza się alfa była poząbkwana - moje niedopatrzenie, dziękuję. Z wanny i ja do końca nie jestem zadowolony. A jeśli chodzi o cały projekt, to zarówno aranżacja jak i wizka to mój pomysł. Jak słusznie zauważyłeś "elemeleduky" nawiązuje do stylu szwedzkiego. :) Dziękuje za komentarze pozdrawiam MarcinP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 28 Wrzesień 2012 Share Napisano 28 Wrzesień 2012 bardzo ładne wizki, światełko najlepsze. jak zrobiłeś pościel na łóżku? że tak ładnie się wcina w ramę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MPająk Napisano 28 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2012 Pościel robiłem cloth + animowane obiekty dociskające i układające.... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 28 Wrzesień 2012 Share Napisano 28 Wrzesień 2012 Gratuluje wytrwałości :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slabiak Napisano 1 Październik 2012 Share Napisano 1 Październik 2012 a cos sie złego w oknach zadziało wg mnie, czy mi sie wydaje tylko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 1 Październik 2012 Share Napisano 1 Październik 2012 O kurcze jakie przyjemne, ciasne kadry. Światło i biel najładniejsza. Poduszki mniam. Balans ustawiałeś na bialej scenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masa Napisano 2 Październik 2012 Share Napisano 2 Październik 2012 Bardzo ładnie i mięciutko, przyjemniej się ogląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ItalianCopper Napisano 3 Październik 2012 Share Napisano 3 Październik 2012 Świetny klimat, projekt i wizki 5* :) Z czego jest zrobiona ściana za łóżkiem? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PurePixel Napisano 3 Październik 2012 Share Napisano 3 Październik 2012 Fajny projekt, wizki bardzo dopracowane w detalu. 5* Oprócz drobnych błędów opisanych powyżej to jeszcze ręcznik na umywalce trochę poplamił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mozo Napisano 4 Październik 2012 Share Napisano 4 Październik 2012 Hehe Ikea pełną gębą. Klimacik jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MPająk Napisano 5 Październik 2012 Autor Share Napisano 5 Październik 2012 Witam, Bardzo dziękuję za komentarze. :) deshu Tak, w kamerze balans korygowałem do momentu aż ściany i meble uzyskają biel :) ItalianCopper Jeśli chodzi o ścianę za łóżkiem, jest wykonana z transparentnego materiału, coś w stylu chińskich kotar - papierowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi