Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Czołem.

Majstruję sobie przy Reaction Managerze i zaraz mnie szlak trafi. Niby takie ulepszenie "Reactor Parameters" ze starego maxa, a co chwile jakieś idiotyczne błędy mi wywalają.

Dosłownie co chwilkę nie wiadomo skąd pojawiają się wielkie liczby wszędzie, gdzie to tylko możliwe - od wartości po czas. Lekarstwem na to jest restart Reaction Managera, ale ile można? Skoro dosłownie za każdym razem jak coś wpiszę to się takie paskudztwa zdarzają. U Was też tak sytuacja wygląda, jak sobie z tym radzicie? Service Pack 2 który to podobno naprawia mam zainstalowany, ale to nie skutkuje.

Pozdrawiam, dzięki za sugestie!

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam nie wiem jak jest w 2012.. ale we wcześniejszych wersjach często się zdarzało. Tak czy siak nie patrz się na wartości, wklep odpowiednią jaka cie interesuję albo rób to w viewporcie i będzie działać tak jak podałeś mimo iż tam będą wyskakiwać dziwne liczby.

Napisano
  • Autor

Dzięki za odpowiedź SUPER_OkO, olewam to w takim razie. Ale okropnie denerwujące to jest, zwłaszcza jak chce się coś dokładnie zrobić a jest duża liczba powiązań.

Mam jeszcze jedną zagadkę - czy da się jakoś zmienić nazwy poszczególnych "state"? W tym momencie nazywają się np. State013, State014 - ciężko się w tym wszystkim odnaleźć.

Napisano

Da się jakoś.. Klikasz dwa razy na nazwie. Ale nie taki klasyczny dwuklik, tylko dwa punkty ciut obok siebie.. tak, jakbyś klikał w dwie litery tego samego napisu 'State'. Po chwili pojawi się kursor z możliwością wpisania nazwy.

Napisano
  • Autor

Haha, myślałem, że żartujesz z tym sposobem. Ale działa! Super, dzięki za pomoc panowie!

a repa nie mogę oczywiście dać nikomu, bo już nie pierwszy raz ratujecie mi tyłek.