adek Napisano 11 Październik 2012 Napisano 11 Październik 2012 Firma Thinkinetic wydała nową wersję Pulldownit oznaczoną numerem 2. Pull down it! to plugin dla programów 3ds Max oraz Maya pozwalający na przeprowadzanie symulacji zniszczeń takich jak pęknięcia, złamania. Zachęcam do obejrzenia nowego reela produktu. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2608
mateusz_s Napisano 12 Październik 2012 Napisano 12 Październik 2012 Czy ktoś uzywał tych obydwu programów RayFire i Pullit it Down i jest w stanie sie wypowiedzieć co do plusów i minusów? Ja się bawiłem tylko tym pierwszym.
uzumakishadow Napisano 12 Październik 2012 Napisano 12 Październik 2012 Pull Down It ma ta zalete ze jest na maye...
legomir Napisano 12 Październik 2012 Napisano 12 Październik 2012 A filmiku z mayki chyba właśnie brakuje?
Adam_Guzowski Napisano 14 Październik 2012 Napisano 14 Październik 2012 Ja używam obu programów w codziennej pracy,w wolnych chwilach bywa że i testuję wersje beta. Wersja 2.0 jest naprawdę mocna,doskonały update.
Rekomendowane odpowiedzi