Krzyk Napisano 13 Październik 2012 Share Napisano 13 Październik 2012 (edytowane) Industrinterior to coś, co zaczęło się od treningu... a skończyło na całej scenie. Poniżej efekt: Cheers! Edytowane 16 Październik 2012 przez Krzyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyk Napisano 15 Październik 2012 Autor Share Napisano 15 Październik 2012 Drugie ujęcie zrobione dla rozbudzenia się dziś rano ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inky Napisano 15 Październik 2012 Share Napisano 15 Październik 2012 Fajna kompozycja oraz klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyk Napisano 16 Październik 2012 Autor Share Napisano 16 Październik 2012 Dzięki za feedback :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 16 Październik 2012 Share Napisano 16 Październik 2012 Czemu tak mało odpowiedzi? :) przyjemnie to wygląda. Lampki miodzio. Może wykombinuj jeszcze jeden render pokoju, poszukaj innej kompozycji - może znajdziesz coś jeszcze ciekawszego? :) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyk Napisano 16 Październik 2012 Autor Share Napisano 16 Październik 2012 (edytowane) Oby to nie było przez przesyt wizualizacjami architektonicznymi ... ;) Jednak planuję powoli zmienić target swoich wizek. Anyway, do tematu :P Dzięki za komentarz! I za natchnienie... było takie ujęcie, które chciałem zrobić, ale z nawału pracy nie znajdywałem tego natchnienia by wepchnąć jeszcze 1 shot z tego pomieszczenia. Jednak oto i jest: Cheers! Edytowane 16 Październik 2012 przez Krzyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 16 Październik 2012 Share Napisano 16 Październik 2012 Dobreee. :) Tylko jakieś artefakty Ci wychodzą, na pierwszym i na ostatnim renderze, takie zielone kreski po bokach :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyk Napisano 16 Październik 2012 Autor Share Napisano 16 Październik 2012 Gdzie? Nic nie widzę... ? ...;) Dzięki za cynk heh. Edit: A no i cieszę się, że się podoba. Dzięki za popchnięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 16 Październik 2012 Share Napisano 16 Październik 2012 Klawy obrazek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 16 Październik 2012 Share Napisano 16 Październik 2012 Wiesz co, chyba fałszywy alarm - to musiało być coś u mnie. Już nic takiego nie widzę. Pozdrawiam! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyk Napisano 16 Październik 2012 Autor Share Napisano 16 Październik 2012 Dzięki Traitor :) Miłosz był błąd - ale już się go pozbyłem. Oficjalnie nic nie było ;) hehe Cheers! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 16 Październik 2012 Share Napisano 16 Październik 2012 Bardzo klimatyczne! Jedynie na ostatnim, akurat mi się kliknęło powiększenie, podłoga i jej materiał trochę słaby. I mur strasznie świeci. Ale na pomniejszeniu, aż tak tego nie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyk Napisano 16 Październik 2012 Autor Share Napisano 16 Październik 2012 Dzięki Adek ! Cieszę się, że czuć klimat :) Mur sam mnie zaskoczył jak skończył się render... to chyba spowodowane światłem z prawego okna - ale jak on to oświetlił ? uhhh Coś z bumpem chyba... Podłoga niestety wiem - i tak dobrze wyszła jak na to co wcześniej wychodziło ! :D Problem w tym, że jest raczej mid-res tekstura i bałem się tego ujęcia pod tym względem... Dobrze, że na pomniejszeniu tego nie widać ;) Dzięki jeszcze raz! Cheers! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi