Krzyk Napisano 13 Październik 2012 Napisano 13 Październik 2012 (edytowane) Industrinterior to coś, co zaczęło się od treningu... a skończyło na całej scenie. Poniżej efekt: Cheers! Edytowane 16 Październik 2012 przez Krzyk
Krzyk Napisano 15 Październik 2012 Autor Napisano 15 Październik 2012 Drugie ujęcie zrobione dla rozbudzenia się dziś rano ;)
Miłosz3ds Napisano 16 Październik 2012 Napisano 16 Październik 2012 Czemu tak mało odpowiedzi? :) przyjemnie to wygląda. Lampki miodzio. Może wykombinuj jeszcze jeden render pokoju, poszukaj innej kompozycji - może znajdziesz coś jeszcze ciekawszego? :) Pozdrawiam!
Krzyk Napisano 16 Październik 2012 Autor Napisano 16 Październik 2012 (edytowane) Oby to nie było przez przesyt wizualizacjami architektonicznymi ... ;) Jednak planuję powoli zmienić target swoich wizek. Anyway, do tematu :P Dzięki za komentarz! I za natchnienie... było takie ujęcie, które chciałem zrobić, ale z nawału pracy nie znajdywałem tego natchnienia by wepchnąć jeszcze 1 shot z tego pomieszczenia. Jednak oto i jest: Cheers! Edytowane 16 Październik 2012 przez Krzyk
Miłosz3ds Napisano 16 Październik 2012 Napisano 16 Październik 2012 Dobreee. :) Tylko jakieś artefakty Ci wychodzą, na pierwszym i na ostatnim renderze, takie zielone kreski po bokach :>
Krzyk Napisano 16 Październik 2012 Autor Napisano 16 Październik 2012 Gdzie? Nic nie widzę... ? ...;) Dzięki za cynk heh. Edit: A no i cieszę się, że się podoba. Dzięki za popchnięcie.
Miłosz3ds Napisano 16 Październik 2012 Napisano 16 Październik 2012 Wiesz co, chyba fałszywy alarm - to musiało być coś u mnie. Już nic takiego nie widzę. Pozdrawiam! :D
Krzyk Napisano 16 Październik 2012 Autor Napisano 16 Październik 2012 Dzięki Traitor :) Miłosz był błąd - ale już się go pozbyłem. Oficjalnie nic nie było ;) hehe Cheers!
adek Napisano 16 Październik 2012 Napisano 16 Październik 2012 Bardzo klimatyczne! Jedynie na ostatnim, akurat mi się kliknęło powiększenie, podłoga i jej materiał trochę słaby. I mur strasznie świeci. Ale na pomniejszeniu, aż tak tego nie widać.
Krzyk Napisano 16 Październik 2012 Autor Napisano 16 Październik 2012 Dzięki Adek ! Cieszę się, że czuć klimat :) Mur sam mnie zaskoczył jak skończył się render... to chyba spowodowane światłem z prawego okna - ale jak on to oświetlił ? uhhh Coś z bumpem chyba... Podłoga niestety wiem - i tak dobrze wyszła jak na to co wcześniej wychodziło ! :D Problem w tym, że jest raczej mid-res tekstura i bałem się tego ujęcia pod tym względem... Dobrze, że na pomniejszeniu tego nie widać ;) Dzięki jeszcze raz! Cheers!
Rekomendowane odpowiedzi