Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witajcie. Mam czesty problem z zapisami a polega on na tym, że jak zapisze prace a potem wyłączę program i nastepnego dnia chce kontynuować to program wyświetla mi komunikat o błędzie i nie wczytuje mi projektu. Czasem też zdarza się, że komputer mi się zawiesi i po restarcie dzieje się to samo.

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Cześć. No z Paintem tak niestety często bywa, zwłaszcza przy poważniejszych projektach. Proponuję Ci przejść na darmowego Gimpa. Niby też mu się zdarza wywalić raz na jakiś czas, ale na pewno działa sprawniej od Painta!

Napisano

Ja polecam przejscie z Worda na OpenOffice, ma o wiele lepszy format zapisu, mniejsze pliki i latwiejsze do odzyskania.

Napisano

Miejmy nadzieję, że tak. Na forum jest prawie 25 tysięcy użytkowników, więc pewnie ktoś w końcu trafi o jakim programie mowa, nie martw się!

Napisano

Za wcześnie zamykasz maxa nie dając mu zakończyć procesu zapisania sceny, taki błąd wyskakuje najczęściej jeśli sceny maj spore rozmiary i maxowi trochę czasu zajmuje zapisywanie ich a ty przerywasz ten proces zamykając go przedwcześnie, a tak ogólnie to co ty masz za soft bo odkąd mam win 7 to mi się komp jeszcze nie zwiesił, no max to inna bajka ;)

Napisano
  • Autor

Ja używam skrótu Ctrl+S i po jego zastosowaniu nie wyłączam programu natychmiastowo. Mam komputer, który czas świetności ma dawno za sobą:)

Napisano
  • Autor

Mam jeszcze jedno pytanie. Mam problem z okienkiem Exite Isolation Mode po naciśnięciu ALT+Q. Co trzeba zrobić aby to okienko się nie pojawiało?

Napisano

Aby przypisać własne skróty lub zmodyfikować istniejące musisz wejść w Customize->Customize User Interface zakładka keyboard, tylko pamiętaj że jeśli zmieniasz istniejący skrót to go najpierw wyczyść bo w innym przypadku będziesz miał dwa skróty do jednej opcji.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności