Skocz do zawartości

JefeCheck 1.5 - sekwencyjny odtwarzacz udostępniony za darmo!

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Daniel Gollás udostępnił za darmo stworzony przez siebie i rozwijany podczas pracy w Ollin Studio sekwencyjny odtwarzacz o nazwie JefeCheck. Program potrafi naprawdę dużo. Zachęcam do obejrzenia filmu.

Pełna treść wiadomości znajduje się na

stronie głównej serwisu pod adresem:

http://www.max3d.pl/news.php?id=2623

• Odpowiedzi 8
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano (edytowane)

Prezentacja robi wrazenie

Edit:

Sciagniety i dziala naprawede fajnie, nie robilem tyle co autor na swoim filmiku ale juz mogoe powiedziec ze bardzo szybki

Edytowane przez Pawelkos
Napisano

Tylko ma zależności z dupy ... Jak już robią porzadny soft to nie mogą poświęcić jeszcze dodatkowej godziny na zrobienie pakietu .deb lub chociaż .rpm z opisem zależności aby nie robić sobie bałaganu w systemie? :/

Napisano

Malkontent się znalazł :P Wygląda nprawdę przyjemnie - w kategorii darmowych wielosystemowych playerów jest w tej chwili dobrą alternatywą dla DJVview.

Btw. RV rozwija się naprawdę prężnie - integracje z shotgunem i nukem, dobrze opisane API i świetny support robi swoje (taaak, wiem - support sidefx i tak jest lepszy ;))

Napisano
Tylko ma zależności z dupy ... Jak już robią porzadny soft to nie mogą poświęcić jeszcze dodatkowej godziny na zrobienie pakietu .deb lub chociaż .rpm z opisem zależności aby nie robić sobie bałaganu w systemie? :/

Oj ma.....

Napisano

Odtwarzacz z nazwy kojarzy mi się z czymś do odtwarzania.Czy w tym programie można coś montować czy to jakiś program dla VJ-ów bo zerknąłem na początku filmiku i wygląda to na coś do compositingu.