adek Napisano 25 Październik 2012 Napisano 25 Październik 2012 Zachęcamy do zapoznania się z najlepszymi pracami września 2012 zamieszczonymi w naszym serwisie. Więcej: http://www.max3d.pl/news.php?id=2641
Ja-CK-aL Napisano 25 Październik 2012 Napisano 25 Październik 2012 Wszystkie przepiękne! :) Gratuluje talentu autorom!
Loozack Napisano 25 Październik 2012 Napisano 25 Październik 2012 Bardzo fajny pomysł z tymi zestawieniami, nie mam już niestety tyle czasu na przeglądanie forum co kiedyś, więc dobrze, że mogę zobaczyć chociaż raz na miesiąc tyle perełek w jednym miejscu.
Orangegraphics Napisano 25 Październik 2012 Napisano 25 Październik 2012 Nieprzerwanie wysoki poziom na max3d.pl jest bardzo budujący, świetnie chłopaki. taka propozycja, może wprowadzić jakieś "odznaczenia" za te wyróżnienia, tak jak są już za np srebrną galerię koło avatara? na pewno by było to bardziej nobilitujące dla wyróżnionych
tomzar Napisano 29 Październik 2012 Napisano 29 Październik 2012 O! a co ja tu robię? Wielkie dzięki za wyróżnienie, idealna wiadomość na śnieżny Poniedziałek :)
Rekomendowane odpowiedzi