Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Przed chwilą natknąłem się na dość interesującą stronę:

http://www.gwarantujemy.pl

na której możemy przedłużyć sobie gwarancję na praktycznie dowolny sprzęt - od aparatów, przez komputery, części komputerowe ( nawet pralki, lodówki:) ). Są różne warianty, różne opcje - np. gwarancja z akceptowaniem zniszczenia sprzętu z winy użytkownika. Tutaj możemy wycenić swój sprzęt:

https://www.gwarantujemy.pl/orderwarranty

Z ciekawości "wyceniłem" przedłużenie gwarancji za procesor i7 2600k - na dodatkowe trzy lata (+ to, co zostało mi z gwarancji ze sklepu, czyli razem ponad 4 lata), w tym zaznaczyłem że chcę, żeby gwarancja objęła także zniszczenie sprzętu z mojej winy - wyniosło to 480 złotych.

Może kogoś zainteresuje:)

pozdrawiam!

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 842
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Sp. z.o.o. z kapitałem 5000 PLN i coś takiego? Przecież to śmierdzi jeszcze bardziej niż Amber Gold.

Napisano

Przecież kapitał nie ma tu nic do rzeczy i tak naprawdę nie ma znaczenia. Normalna usługa ubezpieczeniowa. Taka usługa jest oferowana już przez większość sklepów. Ostatnio jak coś kupowałem w komputroniku to właśnie miałem podobą ofertę ubezpieczenia na 5 lat nawet od uszkodzenia mechanicznego. Duże firmy mają coś takiego, mniejsze też powoli. Oni mają akurat z NTT partnerstwo. Więc to nic nowego. Pytanie czy masz taki sprzęt, że faktycznie warto dopłacić ~500zł.

Edytowane przez Adek

Napisano
  • Autor

Tak, racja, przy zakupie w większych sklepach można sobie wykupić dodatkowo różne takie bajery. Tutaj możemy sobie dokupić gwarancję już "po fakcie", pod warunkiem że mamy rachunek i że nie upłynęło 30 dni od minięcia podstawowej gwarancji. Dodatkowo możesz sobie do podstawowej gwarancji dokupić uznanie zniszczenia z winy użytkownika. Dla mnie fajna sprawa.

Napisano
  • Autor

Kurczę, ominęła mnie całkowicie informacja o takiej możliwości - więc podekscytowałem się tym, co oferują jak małe dziecko. A tu proszę, zupełnie niepotrzebnie.

Dzięki za info!