Napisano 29 Październik 201212 l Witam, Całkiem niedawno miałem przyjemność pracować nad animacją dla korporacji zajmującej się inwestowaniem w nieruchomości. Ze względu na bardzo ograniczony czas, całość oparłem na przejściach między prostym 2d i 3d :) Kilka kadrów: Agency: Euro RSCG 4D Art Director, Designer: Norbert Mikołajczyk Animator: Norbert Mikołajczyk, Piotr Górecki Sound Designer: Mateusz Skalski Mile widziane komentarze i słowa krytyki ;] Pozdr Norbert Mikołajczyk Edytowane 31 Październik 201212 l przez norbee Creditsy
Napisano 30 Październik 201212 l Dobry stuff! Bardzo mi się podoba. Zdradzisz jak uczyłeś się Aftera? : ) Sam myślałem żeby zacząć ale nie jestem pewien gdzie.
Napisano 30 Październik 201212 l w zasadzie jest to jak i poprzednie.... potrzebne tylko zleceniodawcy i wykonującemu zlecenie... i tak powinno pozostać....:)))
Napisano 30 Październik 201212 l Bardzo przyjemny filmik korporacyjny. Bardzo fajne przejście i smaczki jak zwijający się spadochron. Na prawde dobre. Ile czasu na to miałeś i czy motion design miałeś narzucony czy sam tworzyłeś?
Napisano 30 Październik 201212 l Autor wielkie dzięki :] @piskorz: początki to lynda i totaltraining, później już tylko praca, praca, praca ;D @dziadek3D: nie powiem żebym narzekał, praca przy tych projektach była wielką frajdą :P @beny: dzięki, coś koło 3 tygodni, może kilka dni więcej. jedyne co dostałem od klienta to lektor, musiałem opracować koncepcję graficzną, kreatywną, storyboardy, ilustracje i na końcu to zanimować. ze spadochronem pomagał mi kolega Piotrek z zespołu. także ufff, sporo roboty, a bardzo krótki termin, teraz sporo bym pozmieniał i dopracował ;] Edytowane 31 Październik 201212 l przez norbee
Napisano 30 Październik 201212 l No, to jak jeszcze do tego sam wszystko opracowywałeś to na prawdę super wyszło!!
Napisano 31 Październik 201212 l Bardzo fajny design i timing animacji. Kolory, symbolika, itd. Z ciekawości co to za czcionka na samym końcu? - Accelerating Eastern Europe.
Napisano 1 Listopad 201212 l a soft to właściwie jaki użyłeś przy tym? :) Kawał PRO roboty, masz świetne wyczucie komercyjnej estetyki
Napisano 1 Listopad 201212 l Autor Dzięki :) Illustrator, After Effects CS5.5, jeśli chodzi o 3d to głównie Modo 501, a spadochron z tego co wiem został ogarnięty w najnowszej Mayi Edytowane 2 Listopad 201212 l przez norbee