norbee Napisano 29 Październik 2012 Napisano 29 Październik 2012 (edytowane) Witam, Całkiem niedawno miałem przyjemność pracować nad animacją dla korporacji zajmującej się inwestowaniem w nieruchomości. Ze względu na bardzo ograniczony czas, całość oparłem na przejściach między prostym 2d i 3d :) Kilka kadrów: Agency: Euro RSCG 4D Art Director, Designer: Norbert Mikołajczyk Animator: Norbert Mikołajczyk, Piotr Górecki Sound Designer: Mateusz Skalski Mile widziane komentarze i słowa krytyki ;] Pozdr Norbert Mikołajczyk Edytowane 31 Październik 2012 przez norbee Creditsy
piskorz Napisano 30 Październik 2012 Napisano 30 Październik 2012 Dobry stuff! Bardzo mi się podoba. Zdradzisz jak uczyłeś się Aftera? : ) Sam myślałem żeby zacząć ale nie jestem pewien gdzie.
dziadek3D Napisano 30 Październik 2012 Napisano 30 Październik 2012 w zasadzie jest to jak i poprzednie.... potrzebne tylko zleceniodawcy i wykonującemu zlecenie... i tak powinno pozostać....:)))
beny Napisano 30 Październik 2012 Napisano 30 Październik 2012 Bardzo przyjemny filmik korporacyjny. Bardzo fajne przejście i smaczki jak zwijający się spadochron. Na prawde dobre. Ile czasu na to miałeś i czy motion design miałeś narzucony czy sam tworzyłeś?
norbee Napisano 30 Październik 2012 Autor Napisano 30 Październik 2012 (edytowane) wielkie dzięki :] @piskorz: początki to lynda i totaltraining, później już tylko praca, praca, praca ;D @dziadek3D: nie powiem żebym narzekał, praca przy tych projektach była wielką frajdą :P @beny: dzięki, coś koło 3 tygodni, może kilka dni więcej. jedyne co dostałem od klienta to lektor, musiałem opracować koncepcję graficzną, kreatywną, storyboardy, ilustracje i na końcu to zanimować. ze spadochronem pomagał mi kolega Piotrek z zespołu. także ufff, sporo roboty, a bardzo krótki termin, teraz sporo bym pozmieniał i dopracował ;] Edytowane 31 Październik 2012 przez norbee
beny Napisano 30 Październik 2012 Napisano 30 Październik 2012 No, to jak jeszcze do tego sam wszystko opracowywałeś to na prawdę super wyszło!!
jaceks Napisano 31 Październik 2012 Napisano 31 Październik 2012 Bardzo fajny design i timing animacji. Kolory, symbolika, itd. Z ciekawości co to za czcionka na samym końcu? - Accelerating Eastern Europe.
norbee Napisano 31 Październik 2012 Autor Napisano 31 Październik 2012 fajnie :) czcionka to Aaux Next
MaxymilianMax Napisano 1 Listopad 2012 Napisano 1 Listopad 2012 a soft to właściwie jaki użyłeś przy tym? :) Kawał PRO roboty, masz świetne wyczucie komercyjnej estetyki
norbee Napisano 1 Listopad 2012 Autor Napisano 1 Listopad 2012 (edytowane) Dzięki :) Illustrator, After Effects CS5.5, jeśli chodzi o 3d to głównie Modo 501, a spadochron z tego co wiem został ogarnięty w najnowszej Mayi Edytowane 2 Listopad 2012 przez norbee
Rekomendowane odpowiedzi