dimaxion Napisano 31 Październik 2012 Share Napisano 31 Październik 2012 Witam, problem jest taki, że wszystkie skróty klawiaturowe przestały działać. Wszystko, łącznie z przełączaniem widoków leży, a na dodatek nie mogę cofnąć operacji, którą wykonałęm przed chwilą. Wiecie co to za dziadostwo? Dzięki z góry Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 31 Październik 2012 Share Napisano 31 Październik 2012 Cześć. Najczęściej to kombinacja control + shift i sprawa załatwiona, sprawdź! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dimaxion Napisano 31 Październik 2012 Autor Share Napisano 31 Październik 2012 Dzięki za refleks, ale to nie to... myślałem, że to jakiś bug i restartowałem Maxa. Działało przez chwilę, ale po kilku minutach przestało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dimaxion Napisano 31 Październik 2012 Autor Share Napisano 31 Październik 2012 już wiem, w tle wyskoczył mi komunikat "invalid flyout button" a potem okno startowe Maxa z helpami. Dziwne, że wyskoczyły pod oknem Maxa i dopiero po odpaleniu sceny, a nie przy otwarciu programu. Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi