plasti Napisano 4 Listopad 2012 Share Napisano 4 Listopad 2012 (edytowane) witam taka oto prosta wizka dla siebie w wolnej chwili, chcialem uchwycic inny klimat niz biale zaslonecznione pomieszczenia, czego sporo, modele po czesci moje po czesci z neta, samo pomieszczenie, materialy, oswietlenie etc, moja robota 3ds max 2012, Vray, AE, PS, pozdro Edytowane 10 Listopad 2012 przez plasti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 4 Listopad 2012 Share Napisano 4 Listopad 2012 Fajne, szczególnie szyba. Szpary między deskami szerokie jak na tarasach. Światło przyjemne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 4 Listopad 2012 Share Napisano 4 Listopad 2012 Klimat bardzo przyjemny, przytulnie i ciepło mimo gołego pomieszczenia. Tekstura na podłodze ma za duży bump i chyba za małą rozdzielczość (same deski też, nie tylko szpary). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 4 Listopad 2012 Autor Share Napisano 4 Listopad 2012 dzieki za komentarze, no z ta podloga jak teraz tak patrze to rzeczywiscie, troche przesadzona ta wielkosc, ale imho w granicach rozsadku :)))) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 4 Listopad 2012 Share Napisano 4 Listopad 2012 (edytowane) eee, jak może kawa z tej filiżanki sięnie wylać? edit: no może rzeczywiście jest to wysuszona pusta filiżanka, jakoś dziwnie wygląda. Fajny mood obrazka, jednak lepiej by wyglądała całość według mnie dużo bliżej okna, upakowana na mniejszej powierzchni Edytowane 4 Listopad 2012 przez Orangegraphics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 4 Listopad 2012 Autor Share Napisano 4 Listopad 2012 eee, jak może kawa z tej filiżanki sięnie wylać? ???? przeciez to jest pusta filizanka??!?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logos Napisano 4 Listopad 2012 Share Napisano 4 Listopad 2012 Sam nad czymś podobnym pracuję ;) Ładnie i klimatycznie ale im dłużej się przyglądam tym mam większe wrażenie, że wszystko stoi na środku małego pokoiku 5 na 5m albo 2 na 2. Przybliżyłbym lekko ścianę za fotelem albo popracował jeszcze kadrem. O kabel przy wstawaniu można zahaczyć i przewrócić lampkę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POSEJON Napisano 4 Listopad 2012 Share Napisano 4 Listopad 2012 Szyba jest robiona w photoshopie,czy taki materiał w maxie zrobiłes?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 4 Listopad 2012 Autor Share Napisano 4 Listopad 2012 Szyba jest robiona w photoshopie,czy taki materiał w maxie zrobiłes?;) material w maxie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 4 Listopad 2012 Share Napisano 4 Listopad 2012 Bardzo przyjemna atmosfera, jak na takie puste, i sztucznie zapełnione pomieszczenie. Materiały świetne - lampka, poducha.. no i szyba! Podłoga - czy szpary za duże? Nie wiem. Ja bym takiej w pokoju nie chciał, bo za dużo zachodu ze sprzątaniem. Do dezajnu sie nie czepiam, ale to ziarno przy dolnej krawędzi obrazka jest fe. Zastanawiam się też, czy defocus na najbliższej książce nie za duży. Prawie w tym samym plajnie co fotel, a fotel dużo bardziej wyraźny. Chciałeś z niego zrobić bohatera? P.s. widać że filiżanka opróżniona i wyschnięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 4 Listopad 2012 Autor Share Napisano 4 Listopad 2012 dzieki za komenty, na dizajnie i architekturze sie ledwo co znam, tak wiec pod tym wzgledem klapowato, wiem :) glownym celem bylo uzyskanie klimatu i jak najrealniejszego wizerunku(fotorealu), ciesze sie ze te glowne cechy sie podobaja, co do wystroju to tak jak mowie, nie znam sie zbytnio na tym :D)))) co do ziarna to w sumie sam sie dziwie, bo setup byl dosyc wysoko ustawiony i podbity pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 5 Listopad 2012 Share Napisano 5 Listopad 2012 co do ziarna to w sumie sam sie dziwie, bo setup byl dosyc wysoko ustawiony i podbity A bez postpro też tak wygląda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavreel Napisano 5 Listopad 2012 Share Napisano 5 Listopad 2012 Wyszło ładnie. Dechy do zmiany. Szyba bajerancko. No to teraz może coś z animacji (przeloty kamer, detal)? Szczególnie z tą mokrą szybą. Będę czekał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 5 Listopad 2012 Autor Share Napisano 5 Listopad 2012 @deshu bez postpro tez jest @Gavreel dzieki, zastanowie sie nad innymi ujeciami, a z animacja nie wiem czy bedzie co animowac :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi