adek Napisano 8 Listopad 2012 Share Napisano 8 Listopad 2012 Księgarnia internetowa Good Books inwestuje w reklamę, nie jest to jednak zwykła reklama, a film animowany stworzony przez firmę The Mill. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2659 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michax56 Napisano 8 Listopad 2012 Share Napisano 8 Listopad 2012 Świetne! Spore osiągniecie utrzymać widza do końca tej dość długiej reklamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mercedesslr Napisano 8 Listopad 2012 Share Napisano 8 Listopad 2012 lektor + stylistyka i wykonanie bezbłędne! oj podooba mi się :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orzeszek z Gabonu Napisano 9 Listopad 2012 Share Napisano 9 Listopad 2012 Trochę "szczucie cycem" tudzież torsem, ale filmowo i plastycznie bezbłędne. Plus utrzymanie zainteresowania przez ponad 4 minuty reklamy to nie w kij dmuchał. Ładne to bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masluch Napisano 9 Listopad 2012 Share Napisano 9 Listopad 2012 hehe mnie sie też bardzo podobało. wykonanie świetne. Takie troche gobelins. Ale rzeczywiście "szczucie cycem" i to pewnie dlatego "utrzymuje zainteresowanie przez 4 minuty" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunedge Napisano 9 Listopad 2012 Share Napisano 9 Listopad 2012 Hehe, albo nadinterpretuje, albo w tytule ktos zrobil literówke ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 9 Listopad 2012 Share Napisano 9 Listopad 2012 Myślę, że jeśli chodzi o "szczucie cycem" to reklama celowo nawiązuje do literackiej mody (nieszczęsnej dość) na książki w stylu "50 shades of Gray" (czy jakoś). A Mill przykłada dużą wagę do fabularnej strony swoich produkcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkrupa Napisano 9 Listopad 2012 Share Napisano 9 Listopad 2012 Nawet reklama Mill ich nie uratuje jak nie spasują z cenami. Porównałem ceny trzech książek o typografii, które ostatnio kupowałem w Amazonie. Amazon oferuje jedną za 16$ drugą za 30$, a trzecią za 45$. GoodBooks odpowiednio 25$ (już po przeliczeniu z watuly nowozelandzkiej), 58$ i 98$. To ja dziękuję za taką "darmową" dostawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masluch Napisano 9 Listopad 2012 Share Napisano 9 Listopad 2012 Rozbieżności spore ale rekompensuje to fakt że (jak twierdzą) przesyłka jest free na cały świat no i że dochody idą na cele charytatywne. Ciekaw jestem czy ta przesyłka jest naprawde free czy np dopiero po zamówieniu 2 ton książek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 9 Listopad 2012 Share Napisano 9 Listopad 2012 jak juz ktos rzekl, bezbledne!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 9 Listopad 2012 Share Napisano 9 Listopad 2012 Jest free, tylko książki są 2 krotnie droższe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi