MPająk Napisano 9 Listopad 2012 Share Napisano 9 Listopad 2012 Witam, Wrzucam przed ostatni nie-komercyjny projekt, który w ostatnim czasie aranżowałem i wizualizowałem. Cały projekt utrzymany w chłodnym klimacie. Programy: 3Ds Max 2013 + Vray, GIMP Czas to ok 32h zabawy :) Modele których nie robiłem to drzewa ;) pozdrawiam i zapraszam do komentowania Marcin Pająk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 9 Listopad 2012 Share Napisano 9 Listopad 2012 Widzialem juz to na evermotion, z tego co pamietam to dostalo tam glowna i uwazam ze wpelni zasluzenie. Podoba mi sie design jak i swiatlo, jedynie stolik z palet do mnie nie przemawia, ale moze po prostu to ja jestem zbyt konserwatywny :). Z technicznych rzeczy ten displace na ceglach chyba troszeczke za duzy, dywan wyglada bardziej jak jakis koc i tekstura cos rozmyta, skorzony fotel wyglada troche plastikowo ale to juz takie czepialstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natas Napisano 9 Listopad 2012 Share Napisano 9 Listopad 2012 Bardzo fajna wizka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 9 Listopad 2012 Share Napisano 9 Listopad 2012 (edytowane) Kuchnia jakoś do mnie nie przemawia. To jest jakis leather na podłodze (bo tak wyglada)? Natomiast reszta wnętrz, pierwsza klasa. Gratulacje. ps. Jeżeli miałbym się do czegoś przyczepić, to cegły (5) nie zgrały się w narożnikach. Edytowane 9 Listopad 2012 przez adam_m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturadamczyk Napisano 9 Listopad 2012 Share Napisano 9 Listopad 2012 Brawo - bardzo miłe wizki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MPająk Napisano 9 Listopad 2012 Autor Share Napisano 9 Listopad 2012 Hej Jeśli chodzi o stolik z palet, od jakiegoś czasu powstają różnego rodzaju meble właśnie z palet - stoliki, stelaże do łóżek i kanapa, biurka itp. - to kwestia gustu. Po za paletami jest też bardzo niszowy styl w ponownym wykorzystywaniu starych, zniszczonych rzeczy do zupełnie innych celów nadając im inne zastosowania do których pierwotnie nie były stworzone. Jeśli chodzi o cegłę, kilka osób o tym pisało, że jest za duży disp i macie jak najbardziej racje. :) Bardzo dziękuję za komentarze i będę o nich pamiętał w przyszłych projektach. pozdrawiam Marcin Pająk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi