LISEK Napisano 16 Listopad 2012 Share Napisano 16 Listopad 2012 (edytowane) Cześć, Rożne rzeczy z lat 2009-2012. Znalazłoby się parę komóreczek jeszcze i klonowania ludzi do reklamy Play, ale to nudne. Generalnie prace 2d/3d Generalista :). Zapraszam do oglądania i komentowania. https://vimeo.com/53641531 Polecam szczerze HD. https://vimeo.com/53641531 Współpracowałem z: Smashing Studio, Locomotive, Expresso, Yakumama, Lightcraftem, Mad For Fun PS Chętny na freelance, kontrakty Edytowane 16 Listopad 2012 przez LISEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 16 Listopad 2012 Share Napisano 16 Listopad 2012 Hejka, bardzo fajnie, ale jak Ci sie chce jeszcze to zedytowac to wywal to z chmurkami z samego poczatku (wg mnie bardzo slabe w porownaniu do reszty, a przeciez pierwsze wrazenie sie liczy najbardziej) Noo i to 2d z playem tez mi nie lezy. Reszta super. Odrobinke po calosci przyspieszylbym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 16 Listopad 2012 Share Napisano 16 Listopad 2012 Fajne! pataszek ma rację, mi również chmurki i 2d z playem nie pasują. Za to ostatnia scena, plastelinowe przedmioty świetne :D można gdzieś to zobaczyć w całości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 16 Listopad 2012 Share Napisano 16 Listopad 2012 Bardzo fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowmotion Napisano 16 Listopad 2012 Share Napisano 16 Listopad 2012 duzo dobrego. Bardzo fajnie to wyglada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LISEK Napisano 16 Listopad 2012 Autor Share Napisano 16 Listopad 2012 (edytowane) @ Miłosz3DS - http://www.smashing-studio.com tutaj jest plastelina, osobiście mam zamiar jeszcze się tym pobawić ale raczej już z Corona. @ptaszek - poprawiłem trochę reel'a Dzięki Edytowane 16 Listopad 2012 przez LISEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LISEK Napisano 16 Listopad 2012 Autor Share Napisano 16 Listopad 2012 delikatny update reela po uwagach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 16 Listopad 2012 Share Napisano 16 Listopad 2012 Plastelina MEGA! :D jak będziesz miał coś więcej to koniecznie wrzucaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowmotion Napisano 17 Listopad 2012 Share Napisano 17 Listopad 2012 wow. Rzadko tu , zeby ktos cos sobie robil z uwag innych. Jak juz wspomnialem , bardzo fajny reel. Mam tylko jedno male zasrzezenie , ktore wg mnie jest dosc widoczne. Mianowice day to night z Zamachowskim. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiRi Napisano 23 Listopad 2012 Share Napisano 23 Listopad 2012 Świetny reel, zwłaszcza android dla MFF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi