adek Napisano 29 Listopad 2012 Share Napisano 29 Listopad 2012 Nowy trailer do nowej gry Gamelion Studios na WiiWare, iOS, oraz Androida - Rage of gladiators od Dash Dot Creations. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2693 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 29 Listopad 2012 Share Napisano 29 Listopad 2012 w sumie wspomniane chyba tylko dlatego ze to polacy robią. Bardzo średni ten zwiastun. Mam nadzieje, że gamelion pokaże pazur w samej grze. Musze spytać koleżanki czy to zespół szczeciński składał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 29 Listopad 2012 Autor Share Napisano 29 Listopad 2012 ola-f: zgadza się. Są lepsze i słabsze momenty. Pewnie budżet też nie był zbyt duży bo to do mobilnej gry jak dobrze rozumiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 29 Listopad 2012 Share Napisano 29 Listopad 2012 Nie znam polityki gamelionu ale jeżeli wydaje pod własną nazwą to na pewno liczą kasę, by sie nie przejechać i dobrze. Długo to studio trwa na rynku i konsekwentnie robi swoje. Pamiętam jak miałem kontrakt dla ich konkurencji i się zastanawiali czy nie przejąć gameliona, takie tam zabawkowe dywagacje młodej firmy ale już wtedy (z 8lat temu) gamelion sobie dobrze radził mimo ze robił pod cudze marki i mało był znany. Zresztą w tamtych czasach (gdy optymalizowało się jeszcze sprite'y pod 4kolory a ram w komórce miał 32kb) mało firm było rozpoznawalnych poza skopiujznanytemat-gameloftem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikkiz Napisano 29 Listopad 2012 Share Napisano 29 Listopad 2012 rozsiadłem się, włączyłem fullscreen... a zwiastun się nagle skończył. Aż ciężko było powiedzieć, kto kogo zaciukał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 30 Listopad 2012 Share Napisano 30 Listopad 2012 tu więcej info: http://apple.komorkomania.pl/2012/11/21/rage-of-the-gladiator-polska-produkcja-lepsza-niz-infinity-blade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 30 Listopad 2012 Share Napisano 30 Listopad 2012 W poście ola-fa lepszy triler z fragmentami gameplay. Cóż widocznie potrzebują czasu żeby się jeszcze rozwinąć. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi