@seba@ Napisano 12 Sierpień 2004 Napisano 12 Sierpień 2004 Oswietlenie niestety bardzo uproszczone ze wzgledu na szybki czas renderu, wersja oryginalna to 3200x2400px. Jak zwykle czekam na konstruktywna krytyke. Pozdro
Piotr Dobosz Napisano 12 Sierpień 2004 Napisano 12 Sierpień 2004 bardzo fajne:) sam chcialbym miec w takiej sali zajecia, jakich swiatel uzyles? pozdrawiam:)
buczer Napisano 12 Sierpień 2004 Napisano 12 Sierpień 2004 wiz1 ma chyba dół za bardzo ucienty i troche przeszkadza jednolity kolor, mało jasnych plam ale ogonie ładnie. w wiz2 b.podoba mi sie swiatło pozdrawiam ps:czy w 2 nie oszukałes troche? brakuje mi deseczki :) ps2:) juz widze. pogubiłem sie w perspektywie :)
Vorek Napisano 13 Sierpień 2004 Napisano 13 Sierpień 2004 Bardzo ładne prace, ładne światełko. Bardzo podoba mi się szczególnie materiał krzesełek :) Ile czasu sie renderowało ?
Nimrod Napisano 13 Sierpień 2004 Napisano 13 Sierpień 2004 Chciałbym mieć wykłądy w takiej sali. A materiał krzesełek naprawdę bardzo dobry.
sir_Bols Napisano 13 Sierpień 2004 Napisano 13 Sierpień 2004 niewiem czy pulpity nie sa zadaleko od siedzen... moznaby pod te dechy walnac takie wysuwane pulpity... bylo by wygodniej...
THE MANYSH TRAFO Napisano 13 Sierpień 2004 Napisano 13 Sierpień 2004 fajne Swiatło tylko te jampy pod sufitem w pierwszym renderze są do d......... ale ogólnie git
@seba@ Napisano 13 Sierpień 2004 Autor Napisano 13 Sierpień 2004 Dzieki za pozytywne opinie, wszystko to bylo robione bardzo szybko, niestety termin mnie trzymal. Ktos pytal o dlugosc renderu, dokladnie nie pamietam ale tak okolo 3,5h na jeden (wiekszy niz standardowy AA) . Scena zostala oswietlona dwoma swiatlami, zew. target direct oraz wew vray light w ksztalcie plane.
t0m3k Napisano 13 Sierpień 2004 Napisano 13 Sierpień 2004 bardzo ladne, mily cieply render. troche bym sie czepil krzesel i pulpitow, jak juz ktos wpomnial pulpity sa za daleko od krzesel i chyba troche za wysoko (studenci beda je miec pod bada), a co do krzesel do wydaje mi sie ze maja za duze (dlugie) siedziska. w pierwszym renderze na krzesle w pierwszym rzedzie jest jakas biala plama (pewnie z swiatla za oknem, ale dziwnie wyglada). jesli mozesz to podaj jakies parametry renderingu
@seba@ Napisano 13 Sierpień 2004 Autor Napisano 13 Sierpień 2004 podam wam paremetry renderu jak tylko wroce z pracy do domu. Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi