Napisano 12 Sierpień 200420 l Oswietlenie niestety bardzo uproszczone ze wzgledu na szybki czas renderu, wersja oryginalna to 3200x2400px. Jak zwykle czekam na konstruktywna krytyke. Pozdro
Napisano 12 Sierpień 200420 l bardzo fajne:) sam chcialbym miec w takiej sali zajecia, jakich swiatel uzyles? pozdrawiam:)
Napisano 12 Sierpień 200420 l wiz1 ma chyba dół za bardzo ucienty i troche przeszkadza jednolity kolor, mało jasnych plam ale ogonie ładnie. w wiz2 b.podoba mi sie swiatło pozdrawiam ps:czy w 2 nie oszukałes troche? brakuje mi deseczki :) ps2:) juz widze. pogubiłem sie w perspektywie :)
Napisano 13 Sierpień 200420 l Bardzo ładne prace, ładne światełko. Bardzo podoba mi się szczególnie materiał krzesełek :) Ile czasu sie renderowało ?
Napisano 13 Sierpień 200420 l Chciałbym mieć wykłądy w takiej sali. A materiał krzesełek naprawdę bardzo dobry.
Napisano 13 Sierpień 200420 l niewiem czy pulpity nie sa zadaleko od siedzen... moznaby pod te dechy walnac takie wysuwane pulpity... bylo by wygodniej...
Napisano 13 Sierpień 200420 l fajne Swiatło tylko te jampy pod sufitem w pierwszym renderze są do d......... ale ogólnie git
Napisano 13 Sierpień 200420 l Autor Dzieki za pozytywne opinie, wszystko to bylo robione bardzo szybko, niestety termin mnie trzymal. Ktos pytal o dlugosc renderu, dokladnie nie pamietam ale tak okolo 3,5h na jeden (wiekszy niz standardowy AA) . Scena zostala oswietlona dwoma swiatlami, zew. target direct oraz wew vray light w ksztalcie plane.
Napisano 13 Sierpień 200420 l bardzo ladne, mily cieply render. troche bym sie czepil krzesel i pulpitow, jak juz ktos wpomnial pulpity sa za daleko od krzesel i chyba troche za wysoko (studenci beda je miec pod bada), a co do krzesel do wydaje mi sie ze maja za duze (dlugie) siedziska. w pierwszym renderze na krzesle w pierwszym rzedzie jest jakas biala plama (pewnie z swiatla za oknem, ale dziwnie wyglada). jesli mozesz to podaj jakies parametry renderingu
Napisano 13 Sierpień 200420 l Autor podam wam paremetry renderu jak tylko wroce z pracy do domu. Pozdro