Sebazx6r Napisano 4 Grudzień 2012 Napisano 4 Grudzień 2012 Jak zgrupowac model by uwzglednil wszystkie subtoole przy retopologii? Przychodzi mi do glowy eksport do np. maxa maya i powrot do obj jako jeden model. Wydaje mi sie ze da sie to jednak zrobic w Zbrushu.
indian Napisano 4 Grudzień 2012 Napisano 4 Grudzień 2012 chłopak, to są podstawy, naucz się interfejsu :)
Sebazx6r Napisano 4 Grudzień 2012 Autor Napisano 4 Grudzień 2012 (edytowane) Mergdown nie chciał mi działać... Probowalme takze merge visible. Tez nie dzialalo. Probowalme przed zadaniem pytania. Interfejs znam, moze nie wszystkie funkcje ale interfejs już obczaiłem. A to probowalem. Potem bralem sferke skina i retopo i nic... pojedyncze subtule moglem wyrbac ;/... ok dziala jednak nie wiem czemu wczoraj nie dzialalo. Edytowane 4 Grudzień 2012 przez Sebazx6r
indian Napisano 4 Grudzień 2012 Napisano 4 Grudzień 2012 mogło nie działać bo może miałeś warstwy włączone, albo maskę gdzieś na obiekcie...
Sebazx6r Napisano 4 Grudzień 2012 Autor Napisano 4 Grudzień 2012 aa mozliwe... mozliwe... Texturujesz już? W porownaniu do mudboxa to chwilowo lipa chyba ze slepy jestem.
Monio Napisano 5 Grudzień 2012 Napisano 5 Grudzień 2012 Po prostu nie ogarnąłeś mocy polypainta i cudów z maskami i spray strokeami. ;)
Sebazx6r Napisano 6 Grudzień 2012 Autor Napisano 6 Grudzień 2012 No nie ogarnalem chętnie :D przedyskutuje to na zywo przy lapku w jakimś Warszawskim pubie ;>? hmm? Tylko blisko gniazda bo maj bateły is dad ... :P
Monio Napisano 6 Grudzień 2012 Napisano 6 Grudzień 2012 Mogę ci zrobić lekcje na żywo jak postawisz ćwiartkę. ;) Rysujesz też trochę? Jak tak to w środę za tydzień możemy się ustawić w ramach Warsaw Subway Sketch Group (znajdź na facebooku).
Rekomendowane odpowiedzi