Napisano 10 Grudzień 201212 l Cześć. Następna część bonusów od 3D World i DigitalTutors, tym razem 6 godzin tutorail do Maya: 1. Creative Development: Guerrilla Lighting and Rendering Tactics in Maya with Ed Whetstone 2. 12 Principles of Animation in Maya Myślę, że jak najbardziej warte uwagi. Miłej zabawy, pozdrawiam!
Napisano 10 Grudzień 201212 l A z której strony one są darmowe? Bo mi woła o subskrypcję. Po zalogowaniu też. Jedynie pierwsze filmiki są darmowe.
Napisano 10 Grudzień 201212 l Autor Ajgor - jak zaczniesz od pierwszego, to na dole będziesz miał wszystkie te filmiki do wyboru. Tam klikaj, mi chodzi normalnie :)
Napisano 10 Grudzień 201212 l A nie masz abonamentu u nich? Ja wiem, jak się posługiwać stroną Digital Tutors. Mam tam konto, ale bez opłaconego abonamentu. Rzecz w tym, że co bym nie zrobił, te tutki i tak nie są darmowe.
Napisano 10 Grudzień 201212 l Autor Nieee, nie mam abonamentu. Również mam konto, ale działa mi wszystko nawet bez logowania. Dziwna sprawa. A z tego linka jak wejdziesz tak samo Ci nie działa? : http://www.digitaltutors.com/11/training.php?vid=16623&autoplay=1 Mi z tego chodzi bez problemu. Może wyczyść CCleanerem kompa, żeby Ci przeglądarkę wyczyściło i raz jeszcze spróbuj, chociaż nie wiem czy ma to jakieś znaczenie.
Napisano 10 Grudzień 201212 l Dziś czyściłem. Z tego linka pokazuje mi pierwsze pięć filmików za darmo a reszta na abonament. A może inni jeszcze się wypowiedzą, jak u nich?
Napisano 10 Grudzień 201212 l Autor Tak, mi też pokazuje tylko pięć z taką zakładką "free", a reszta normalnie. Ale teraz znów się wylogowałem, uruchomiłem digital - tutors z ostatniego linka i nie działa. Spróbuj się zalogować na to swoje konto i raz jeszcze tam wejść, z tego ostatniego linka! I kliknij gdzieś np. 17 lekcję. Ale chętnie posłucham jak to u innych wygląda.