Miłosz3ds Napisano 10 Grudzień 2012 Napisano 10 Grudzień 2012 Cześć. Następna część bonusów od 3D World i DigitalTutors, tym razem 6 godzin tutorail do Maya: 1. Creative Development: Guerrilla Lighting and Rendering Tactics in Maya with Ed Whetstone 2. 12 Principles of Animation in Maya Myślę, że jak najbardziej warte uwagi. Miłej zabawy, pozdrawiam!
Ajgor Napisano 10 Grudzień 2012 Napisano 10 Grudzień 2012 A z której strony one są darmowe? Bo mi woła o subskrypcję. Po zalogowaniu też. Jedynie pierwsze filmiki są darmowe.
Miłosz3ds Napisano 10 Grudzień 2012 Autor Napisano 10 Grudzień 2012 Ajgor - jak zaczniesz od pierwszego, to na dole będziesz miał wszystkie te filmiki do wyboru. Tam klikaj, mi chodzi normalnie :)
Ajgor Napisano 10 Grudzień 2012 Napisano 10 Grudzień 2012 A nie masz abonamentu u nich? Ja wiem, jak się posługiwać stroną Digital Tutors. Mam tam konto, ale bez opłaconego abonamentu. Rzecz w tym, że co bym nie zrobił, te tutki i tak nie są darmowe.
Miłosz3ds Napisano 10 Grudzień 2012 Autor Napisano 10 Grudzień 2012 Nieee, nie mam abonamentu. Również mam konto, ale działa mi wszystko nawet bez logowania. Dziwna sprawa. A z tego linka jak wejdziesz tak samo Ci nie działa? : http://www.digitaltutors.com/11/training.php?vid=16623&autoplay=1 Mi z tego chodzi bez problemu. Może wyczyść CCleanerem kompa, żeby Ci przeglądarkę wyczyściło i raz jeszcze spróbuj, chociaż nie wiem czy ma to jakieś znaczenie.
Ajgor Napisano 10 Grudzień 2012 Napisano 10 Grudzień 2012 Dziś czyściłem. Z tego linka pokazuje mi pierwsze pięć filmików za darmo a reszta na abonament. A może inni jeszcze się wypowiedzą, jak u nich?
Miłosz3ds Napisano 10 Grudzień 2012 Autor Napisano 10 Grudzień 2012 Tak, mi też pokazuje tylko pięć z taką zakładką "free", a reszta normalnie. Ale teraz znów się wylogowałem, uruchomiłem digital - tutors z ostatniego linka i nie działa. Spróbuj się zalogować na to swoje konto i raz jeszcze tam wejść, z tego ostatniego linka! I kliknij gdzieś np. 17 lekcję. Ale chętnie posłucham jak to u innych wygląda.
Rekomendowane odpowiedzi