Napisano 12 Grudzień 201212 l Oficjalnie zapowiadam że nic ciekawego tu nie znajdziecie zwykłe propsy pomieszane z envi wątek zakładam tylko po to żeby się zmotywować do tworzenia portfolio i zwiększenia skilla. Jeśli życie pozwoli to będę wrzucał co nieco przynajmniej raz na tydzień dziś. Na dzień dzisiejszy wrzucę trochę grafiki stworzonej nie tak dawno temu. W miarę możliwości proszę o konkretne rady i konstruktywną krytykę :D. Jeśli będą chętni to postaram się opisać proces tworzenia. Wszelkie pytania na temat blendera wykorzystywanego w game arcie mile widziane. Przepraszam za pisownie! Będę się pilnować ale błędów mimo wszytko nie uniknę.
Napisano 12 Grudzień 201212 l na plus worek i gruszka, ring wydaje mi się troszkę zbyt pusty. Brakuje mi banerów reklamowych na podłożu i jest zbyt gładko. tradycyjnie - pokaż siateczki :)
Napisano 13 Grudzień 201212 l Autor Proszę bardzo kilka siateczek. Nie są jakieś super fajne albo specjalnie zoptymalizowane ale jest w miarę ok, tych broni nawet nie wrzucam bo to cuby są. Wszystko malowane ręczenie w blenderku PS-a to na oczy nie widziało. pzd.
Napisano 14 Grudzień 201212 l Worek i gruszka spoko. Najmniej spoko jest drewno pod tymi armatami i katapultami. Wygląda jakbyś to kończył w piątek o 17.
Napisano 13 Sierpień 201311 l Autor Trochę czasu to zajęło ale udało mi się go ukończyć. Nie jest idealny ale jestem z niego zadowolony. Renderowane w marmosecie, modelowane w blenderze, wypiekane w Xnormalu, texturowane w PS. :D Raczej nie będę robił poprawek. Ale bardzo proszę o komentarze żeby nie popełniać, tych samych błędów ponownie przy następnych modelach.