Idlero Napisano 12 Grudzień 2012 Share Napisano 12 Grudzień 2012 Oficjalnie zapowiadam że nic ciekawego tu nie znajdziecie zwykłe propsy pomieszane z envi wątek zakładam tylko po to żeby się zmotywować do tworzenia portfolio i zwiększenia skilla. Jeśli życie pozwoli to będę wrzucał co nieco przynajmniej raz na tydzień dziś. Na dzień dzisiejszy wrzucę trochę grafiki stworzonej nie tak dawno temu. W miarę możliwości proszę o konkretne rady i konstruktywną krytykę :D. Jeśli będą chętni to postaram się opisać proces tworzenia. Wszelkie pytania na temat blendera wykorzystywanego w game arcie mile widziane. Przepraszam za pisownie! Będę się pilnować ale błędów mimo wszytko nie uniknę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 12 Grudzień 2012 Share Napisano 12 Grudzień 2012 na plus worek i gruszka, ring wydaje mi się troszkę zbyt pusty. Brakuje mi banerów reklamowych na podłożu i jest zbyt gładko. tradycyjnie - pokaż siateczki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Idlero Napisano 13 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2012 Proszę bardzo kilka siateczek. Nie są jakieś super fajne albo specjalnie zoptymalizowane ale jest w miarę ok, tych broni nawet nie wrzucam bo to cuby są. Wszystko malowane ręczenie w blenderku PS-a to na oczy nie widziało. pzd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 14 Grudzień 2012 Share Napisano 14 Grudzień 2012 Worek i gruszka spoko. Najmniej spoko jest drewno pod tymi armatami i katapultami. Wygląda jakbyś to kończył w piątek o 17. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Idlero Napisano 13 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2013 Trochę czasu to zajęło ale udało mi się go ukończyć. Nie jest idealny ale jestem z niego zadowolony. Renderowane w marmosecie, modelowane w blenderze, wypiekane w Xnormalu, texturowane w PS. :D Raczej nie będę robił poprawek. Ale bardzo proszę o komentarze żeby nie popełniać, tych samych błędów ponownie przy następnych modelach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi