Napisano 13 Grudzień 201212 l Na evermotion.org rozpoczęliśmy odliczanie do Świąt Bożego Narodzenia. Każdego kolejnego dnia zalogowani użytkownicy będą mogli ściągnąć nowy darmowy model z kolekcji Archmodels. Wystarczy wejść na stronę www.evermotion.org i się zalogować. Dzisiejszy model: Kolejny model to zimowe drzewko z kolekcji Archmodels vol. 100: Dzisiejszy model to perfumy z kolekcji Archmodels vol. 101: Kolejny darmowy model - pergola z kolekcji Archmodels vol. 105: Dzisiejszy darmowy model - ubrania z kolekcji Archmodels vol. 102: Kolejny model - mebel z kolekcji Archmodels vol. 92: Kolejny model to roślina z kolekcji Archmodels vol. 86: Życzymy Wszystkim Wesołych Świąt :) Evermotion Edytowane 21 Grudzień 201212 l przez evermotion
Napisano 15 Grudzień 201212 l Nie zdążyłem pobrać pierwszego drzewka... Jest jeszcze jakoś możliwość aby je dostać darmowo? :)
Napisano 15 Grudzień 201212 l dzień dobry :) bardzo fajna inicjatywa. Chętnie przytulę jedno czy dwa drzewa. Mam jednak problem. Nigdzie nie widzę odzyskiwania hasła. wygląda na to, że w jakichś zamierzchłych czasach założyłem konto. Musiało być to tak dawno, że nie pamiętam, ale skoro mój email jest już w bazie... Gdzie na evermotion jest magiczne "zapomniałeś hasła?"? z góry dzięki za pomoc. Marcin
Napisano 15 Grudzień 201212 l kurde z tej ex-cytacji myślałem, że to paczka i też tylko jeden ściągnąłem :) ale akcja fajna
Napisano 15 Grudzień 201212 l Szkoda, ze to tylko do 3dsmaxa i na Mayi nie będzie fruwać :-( No chyba, że jednak będzie... bo wiecie, ja się nie znam i ze wsi jestem :-) Pozdrawiam, Niedźwiedź
Napisano 16 Grudzień 201212 l Hej, Dzięki za inicjatywę. Byłaby szansa zamieszczać kolejne obrazki rozdanych modeli? bądź dołączać je do paczek? :) Malutka prośba, aczkolwiek nie jest to niezbędne.