evermotion Napisano 13 Grudzień 2012 Share Napisano 13 Grudzień 2012 (edytowane) Na evermotion.org rozpoczęliśmy odliczanie do Świąt Bożego Narodzenia. Każdego kolejnego dnia zalogowani użytkownicy będą mogli ściągnąć nowy darmowy model z kolekcji Archmodels. Wystarczy wejść na stronę www.evermotion.org i się zalogować. Dzisiejszy model: Kolejny model to zimowe drzewko z kolekcji Archmodels vol. 100: Dzisiejszy model to perfumy z kolekcji Archmodels vol. 101: Kolejny darmowy model - pergola z kolekcji Archmodels vol. 105: Dzisiejszy darmowy model - ubrania z kolekcji Archmodels vol. 102: Kolejny model - mebel z kolekcji Archmodels vol. 92: Kolejny model to roślina z kolekcji Archmodels vol. 86: Życzymy Wszystkim Wesołych Świąt :) Evermotion Edytowane 21 Grudzień 2012 przez evermotion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 14 Grudzień 2012 Share Napisano 14 Grudzień 2012 Bardzo fajna akcja :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
farelek Napisano 15 Grudzień 2012 Share Napisano 15 Grudzień 2012 Nie zdążyłem pobrać pierwszego drzewka... Jest jeszcze jakoś możliwość aby je dostać darmowo? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinW Napisano 15 Grudzień 2012 Share Napisano 15 Grudzień 2012 dzień dobry :) bardzo fajna inicjatywa. Chętnie przytulę jedno czy dwa drzewa. Mam jednak problem. Nigdzie nie widzę odzyskiwania hasła. wygląda na to, że w jakichś zamierzchłych czasach założyłem konto. Musiało być to tak dawno, że nie pamiętam, ale skoro mój email jest już w bazie... Gdzie na evermotion jest magiczne "zapomniałeś hasła?"? z góry dzięki za pomoc. Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tokem Napisano 15 Grudzień 2012 Share Napisano 15 Grudzień 2012 Też bym chętnie odświerzył konto a hasła zapomniałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natas Napisano 15 Grudzień 2012 Share Napisano 15 Grudzień 2012 kurde z tej ex-cytacji myślałem, że to paczka i też tylko jeden ściągnąłem :) ale akcja fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 15 Grudzień 2012 Share Napisano 15 Grudzień 2012 luz kolejnych 10 to będą bombki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam_Guzowski Napisano 15 Grudzień 2012 Share Napisano 15 Grudzień 2012 olaf> Do każdej dorzucamy 5 metrów lontu lub zdalny detonator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gnacik Napisano 15 Grudzień 2012 Share Napisano 15 Grudzień 2012 Szkoda, ze to tylko do 3dsmaxa i na Mayi nie będzie fruwać :-( No chyba, że jednak będzie... bo wiecie, ja się nie znam i ze wsi jestem :-) Pozdrawiam, Niedźwiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wooky73 Napisano 15 Grudzień 2012 Share Napisano 15 Grudzień 2012 Wszytko fajnie a ever zwraca jak ktoś niedawno nabył ta kolekcje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach13 Napisano 15 Grudzień 2012 Share Napisano 15 Grudzień 2012 @marcinW Tu jest odzyskiwanie hasła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tibicen Napisano 16 Grudzień 2012 Share Napisano 16 Grudzień 2012 Hej, Dzięki za inicjatywę. Byłaby szansa zamieszczać kolejne obrazki rozdanych modeli? bądź dołączać je do paczek? :) Malutka prośba, aczkolwiek nie jest to niezbędne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinW Napisano 16 Grudzień 2012 Share Napisano 16 Grudzień 2012 @marcinW Tu jest odzyskiwanie hasła. Dzięki wielkie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi