Napisano 14 Grudzień 201212 l Może i tym razem spróbuję coś zrobić? Luźny szkic na początek. Edytowane 18 Grudzień 201212 l przez atheg
Napisano 14 Grudzień 201212 l Autor Dziękuję, spróbuję. Bardzo bym chciał to dokończyć. A przy okazji Gratulacje karola-j za zwycięstwo w ostatnim CHC, wcześniej nie zdążyłem.
Napisano 14 Grudzień 201212 l Ostatnio mam jazdę na styl ala cartoon. Fajnie, że robisz coś w tym klimacie :)
Napisano 18 Grudzień 201212 l Autor Zobaczymy, zobaczymy :) Na razie pracowałem sobie nad charakterem pierwszego z Panów Policjantów.
Napisano 20 Grudzień 201212 l dwa plany i to prostopadłe do odbiorcy mocno odejmą wrażenie. DO tego akcja nie jest w zaden sposób budowana kompozycją, gdzie pewnie powinieneś najpierw rzucić w oko widza chudego, pozniej grubego, wszystko podkreślić innym ujęciem kamery. Biorąc pod uwagę, ze spokojnie robisz lepsze rzeczy, a pracka jest w początkowym stadium, nie wahałbym się zacząć tego od początku, bo koncepcja bardzo fajna.
Napisano 22 Grudzień 201212 l mozna zrobic view "w glab" ale stracil by sie widok grubasa. bo musialby byc conajmiej troche od tylu. pomysl jest,, ale warto pomyslec nad dramaturgia :-) co ma widz zobaczyc najpierw . najbardziej ciekawie by bylo zaczac od chudziaka. a pozniej poprowadzic wzrok do grubasa. mozna to roznie zrealizowac. pomysl nad tym.
Napisano 22 Grudzień 201212 l ja tylko dodam, ze misiekhc świetnie pod tym względem tworzy swoje prace - watro podejrzeć.
Napisano 31 Grudzień 201212 l Atheg nie odpuszczaj, mam nadzieje że pociągniesz projekt. ;) Pozdro i życzę wytrwałości.