atheg Napisano 14 Grudzień 2012 Share Napisano 14 Grudzień 2012 (edytowane) Może i tym razem spróbuję coś zrobić? Luźny szkic na początek. Edytowane 18 Grudzień 2012 przez atheg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karola-j Napisano 14 Grudzień 2012 Share Napisano 14 Grudzień 2012 Lubię taki dowcip, ciągnij to dalej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atheg Napisano 14 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2012 Dziękuję, spróbuję. Bardzo bym chciał to dokończyć. A przy okazji Gratulacje karola-j za zwycięstwo w ostatnim CHC, wcześniej nie zdążyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 14 Grudzień 2012 Share Napisano 14 Grudzień 2012 Ostatnio mam jazdę na styl ala cartoon. Fajnie, że robisz coś w tym klimacie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 18 Grudzień 2012 Share Napisano 18 Grudzień 2012 dobre, może nieco szerszy kadr by się do tego przydał. //Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atheg Napisano 18 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2012 Zobaczymy, zobaczymy :) Na razie pracowałem sobie nad charakterem pierwszego z Panów Policjantów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atheg Napisano 20 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2012 update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 20 Grudzień 2012 Share Napisano 20 Grudzień 2012 dwa plany i to prostopadłe do odbiorcy mocno odejmą wrażenie. DO tego akcja nie jest w zaden sposób budowana kompozycją, gdzie pewnie powinieneś najpierw rzucić w oko widza chudego, pozniej grubego, wszystko podkreślić innym ujęciem kamery. Biorąc pod uwagę, ze spokojnie robisz lepsze rzeczy, a pracka jest w początkowym stadium, nie wahałbym się zacząć tego od początku, bo koncepcja bardzo fajna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 22 Grudzień 2012 Share Napisano 22 Grudzień 2012 mozna zrobic view "w glab" ale stracil by sie widok grubasa. bo musialby byc conajmiej troche od tylu. pomysl jest,, ale warto pomyslec nad dramaturgia :-) co ma widz zobaczyc najpierw . najbardziej ciekawie by bylo zaczac od chudziaka. a pozniej poprowadzic wzrok do grubasa. mozna to roznie zrealizowac. pomysl nad tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 22 Grudzień 2012 Share Napisano 22 Grudzień 2012 ja tylko dodam, ze misiekhc świetnie pod tym względem tworzy swoje prace - watro podejrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atheg Napisano 23 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2012 Dziękuję chłopaki, myślę. Efekt przemyśleń wrzucę za jakiś czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 31 Grudzień 2012 Share Napisano 31 Grudzień 2012 Atheg nie odpuszczaj, mam nadzieje że pociągniesz projekt. ;) Pozdro i życzę wytrwałości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi